Minecraft stiže i na Wii U

Izgleda da je ovo veliko iznenađenje koje je Nintendo jučer najavljivao.

Napisao  Ponedjeljak, 07 Prosinac 2015

Jučer smo prenijeli izjavu Damona Bakera iz Nintendova marketinškoga odjela, kako nas danas očekuje veliko iznenađenje. Po internetu se predviđalo sve i svašta, a prenijeti ćemo i neka od nagađanja članova FFA Communitya.

Icek™: "Možda su odustali od velikih konzoli i prebacuju svoje IP-eve na PlayStation i Xbox, a od konzoli štancaju samo DS?"

Densetsu: "Puni naslov nove Zelde?"

Solid Snake: "Dajte nam recite da Retro radi novi Metroid i da skupljam pare za NX."

Na kraju nije bilo najave nove konzole, nije bilo Super Smash Brosa, a miljama daleko bila je i najava nove Metroid igre.

Naime, nakon što je izašao na sve moguće konzole i mobilne uređaje, sad je najavljen i za Wii U. I to je ta velika najava. Jeste li razočarani ili ste baš to i priželjkivali?

Kako bilo, cijena će biti $30 (više nego na drugim konzolama i PC-u), a stiže nam 17. 12. Verzija za Wii U će biti obogaćena sa 6 najpopularnijih DLC-ova, a još je potvrđeno i da će se moći igrati i samo preko Wii U gamepada.

Chono7
2015 Pro 07 11:08:33 PM
To i je velika najava! Globalni fenomen dolazi i na Nintendo. Ovo je više od igre, a preko 30 milijuna igrača diljem svijeta i na mnoštvu platformi dobit će nove kolege.
Ulogiraj se da bi komentirao.