Dobili smo prvi gameplay prikaz Spyro the Dragon remasterirane trilogije i izgleda fantastično

Activision je napravio fenomenalan posao i s ovim remasterom. Pare već stižu.

Napisao  Srijeda, 13 Lipanj 2018

Tko bi rekao da će jedna od najiščekivanijih igara 2018. godine biti jedan remaster. I to igara starih 20 godina. To ljudi žele, odnosno želimo, jer nostalgija se najbolje prodaje. Na svom primjeru to je svakako pokazala Cras Bandicoon N.Sane trilogija koja je postala jedna od najprodavanijih igara prošle godine. Da se razumijemo, nikako ne i nezasluženo.

Sad smo konačno dobili i prvi gameplay prikaz od čak 11 minuta, koji izgleda zaista fantastično. Vidimo kako su leveli ostali isti, ništa nije promijenjeno u njihovom razmještaju, dok je grafički igra poboljšana maksimalno. Svjetlosni efekti, čestice raznih vrsta, zvukovi... sve je to dovedeno savršenstva i sad više ne postoji prepreka tome da ponovno uživamo u vratolomijama simpatičnog zmajeka.

Spyro Reignited Trilogy stiže 21. 9. ove godine na PS4 i Xbox One i sadržavati će prve tri igre u serijalu koje su jedine i vrijedne spomena, s obzirom na lošu kvalitetu ostalih nastavaka kasnije.

FensiSuperstar
2018 Lip 14 05:15:28 PM
Špiro žabe diro
[member=181]Zero[/member] cvijeće ubiro
Zero
2018 Lip 14 05:41:14 PM
Za svašta mi danas stižu notifikacije.  :monkas:
FensiSuperstar
2018 Lip 14 06:34:53 PM
[member=181]Zero[/member] budi sretan što ne postam u Borderlands 2 temi. taggao bi te zbog Zer0a na svaki post :D
Budi polaskan da si u špiro rajmu :D

Nego. pogledao sam napreskokce ovaj gameplay. Isuse kako je jebeno bolesno dobro fluidan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Spiro i Crash na aparatima
Icek™
2018 Lip 14 07:38:01 PM
Kad gledam ovo, ne vjerujem koliko su Skylandersi gotovo identični njemu po gameplayu. Skylandersi su mi savršeno legli I jedan su mi od najdražih serijala općenito. Što me još više čudo zašto ja nikad nisam igrao špirota. Jedino se nadam da će izostati naporni nightmare mod.
Ulogiraj se da bi komentirao.