• PC
  • PS4
  • XONE

Fallout 76

DATUM IZLASKA: 14.11.2018.

IZDAVAČ: Bethesda

DEVELOPER: Bethesda

ŽANR: MMO FPS

Fallout 76 neće biti moguće igrati bez internetske konekcije

Potvrđeno je nešto što smo svi pretpostavljali.

Napisao  Četvrtak, 14 Lipanj 2018

U velikom intervjuu koji je za Geoff Keighleya dao karizmatični šef Bethesde Todd Howard je potvrdio ono što smo svi već znali – Fallout 76 neće biti moguće igrati offline.

Dakle, za igranje nadolazećeg Fallouta biti će vam potrebna internet konekcija. Ipak, igru ćete moći igrati samostalno, sami bez pomoći drugih igrača. te isto tako proći kompletnu kampanju. Biti će zahtjevnije, ali to ćete moći napraviti.

Najveća Bethesdina igra ikada do sad

Ako igrate sami, nailaziti ćete na druge igrače od kojih će neki biti prijateljski, a neki manje prijateljski rapoloženi, ali je na vama kakav ćete pristup odabrati u odnosu prema njima. Ono što već znamo je kako u igri neće biti NPC-ova u obliku ljudi. Svaki čovjek na kojeg naiđete će biti drugi igrač, dok će roboti biti jedini kompjuterski upravljani likovi s kojima ćemo moći obavljati neku interakciju.

fallout76.jpg

Zajedno s drugim igračima ćemo obnavljati razrušeni svijet. Ili ga s*ebati još više.

Ono što bi moglo razveseliti samotnjake je potvrda kako će u nekom razdoblju nakon pokretanja igre biti omogućeno igranje igre na privatnim serverima, pa ćemo se moći okupiti s prijateljima i birati suigrače, što bi moglo barem donekle kontrolirati naše "single player" iskustvo. Isto tako, nekad nakon launcha igre u Fallout 76 će biti implementirana podrška za modove. Ali ne odmah na početku.

Na Falloutu 76 radi više ljudi nego na ijednoj drugoj Bethesdinoj igri dosad. Mapa će biti četiri puta veća od one u Falloutu 4, a razvoj 76-ice započeo je još i prije nego što je Fallout 4 izdan 2015. godine, stoga možemo biti uvjereni kako se ne radi o nekom zbrzanom projektu. U kvalitetu igre moći ćemo se uvjeriti već 14. 11. ove godine na PC-ju, PS4 i Xbox One, dok će oni sretniji imati priliku isprobati igru i prije u nekom od zatvorenih testiranja.

Icek™
2018 Lip 14 11:09:29 AM
Sasvim i logično. Nego, Fenix...missing text  :))
FensiSuperstar
2018 Lip 14 05:11:41 PM
To je sasvim ok. pa čak aboriđini danas imaju interneta.
Ulogiraj se da bi komentirao.