• PC
  • PS4
  • XONE

Dying Light

DATUM IZLASKA: 25.1.2015.

IZDAVAČ: Warner Bros

DEVELOPER: Techland

ŽANR: Kooperativni survival

Dying Light 2 nije izgledao nikad privlačnije; pisci Witchera 3 rade na njemu

I to oni zaduženi za, po mnogima, najbolji quest u igri.

Napisao  Nedjelja, 17 Lipanj 2018

Možda vas ne mogu navući na neku igru dobro kao naš Hrvoje, ali srećom nedavno smo imali članak u kojem nam je kratko i jasno objasnio zašto bi trebali obratiti pažnju na nadolazeći „Dying Light 2“. Jedna od ključnih činjenica – Chris Avellone, čovjek koji bi trebao donijeti revoluciju u igru po pitanju kvalitete priče.

Dodatan pogon

Očito ni on nije dovoljan, a dokaz da se u Techlandu ne zafrkavaju je i nova izjava za VG247 u kojoj je ekipa iz studija priznala da im je potrebna pomoć kako bi ostvarili ambiciju, a prvi od koraka bilo je dovođenje Avellonea. Osim toga, doveli su i nekoliko pisaca zaduženih za određene questove u posljednjem Witcheru („Wild Hunt“), od kojih je jedan bio i čitavi Bloody Baron questline. Čitavi koncept priče usporedili su sa slaganjem puzli, a ako to nije dovoljno da barem bacite oko na igru…

Za one koji nisu igrali Witchera, Bloody Baron jedan je od najupečatljivijih questova u igri, ali i u industriji općenito. Pravi primjer pisanja uzročno posljedične priče u kojoj igračeve odluke diktiraju čitavu priču.

Čitav svijet Dying Lighta tako će biti pogonjen igračevim odlukama koje će određivati kako će se frakcije ljudi odnositi prema vama, ali i pristup određenim mogućnostima u igri. Developeri obećavaju teške odluke kroz sami gameplay, dijalog i samo istraživanje igre, a iste bi trebale mijenjati svijet u kojem igramo.

Zvuči genijalno, a ovu zombie survival igru igramo ako bude sreće, već iduće godine.

Fenix
2018 Lip 17 10:57:24 AM
Ovi poljaci nisu normalni :D
Icek™
2018 Lip 17 11:02:55 AM
Quote:

Ovi poljaci nisu normalni :D

Neka nisu, dok god rade ekstra igre.
Aerialfaithplate
2018 Lip 17 01:20:56 PM
Bloody Baron je precjenjen quest,ima puno boljih questova u igri.
Ulogiraj se da bi komentirao.