Fallout: The Frontier je najveći New Vegas mod ikada, veći i od same igre, a na kojem radi i jedan član našeg foruma

Za sve one kojima se ne sviđa novi "always online" smjer kojim je krenuo novi Fallout 76, brdo kvalitetnog single player sadržaja donosi zajednica obožavatelja igre.

Napisao  Ponedjeljak, 18 Lipanj 2018

Čini se kako nikad nije bilo bolje biti Fallout fan. Fallout 4 je sad fino ispeglana igra koja se glatko igra, Fallout 76 stiže krajem ove godine, dok je New Vegas i dalje živ, jak i popularan.

O živosti New Vegasa govori činjenica i kako su u razvoju dva velika moda, oba besplatna, a koja u igru donosu nove mape, nove priče i kampanje, oružja i armor, protivnike kao i ostale neviđene gameplay mehanike u serijalu kao što su borba u svemiru ili vožnja različitih vozila.

Idemo čak i u svemir

Na Fallout: The Frontier modifikaciji, unutar velikog globalnot teama, aktivno radi i član našeg foruma Shooter. The Frontier donosi veliku snježnu mapu veličine 16 kvadratnih kilometara (duplo veća od mape u baznoj igri), a u jednom trenutku ćete završiti i na svemirskoj stanici Archimed II koja se nekoliko puta spominjala u službenom New Vegasu.

Bitke tenkovima, eksplozije, svemir, leteća vozila, bageri, preživljavanje u totalno drugačijim uvjetima, hrpa novih questova i companiona te naracija u stilu najvećih svjetskih izdavača. Sve to je prikazano i u najnovijem traileru, koji je prigodno izdan u vrijeme E3-ja, a koji će vam izazvati zazubice ako ste Fallout fan.

Kako biste, jednom kad modifikacija izađe, mogli zaigrati ovo čudo morati ćete posjedovati Fallout: New Vegas zajedno sa svim ekspanzijama. Cijena Utlimate Bundlea na Steamu iznosi 20 eura, dok je na akcijama možete pronaći i značajno jeftinije. Pro tip: pričekajte Steamov Summer Sale.

Ako smo vas zainteresirali s The Frontierom, onda će vam biti zanimljiva New California modifikacija koja stiže već ovog listopada, a koja je ustvari prequel New Vegasu, gdje put u dvije velike kampanje započinjemo u razrušenom Los Angelesu i borimo se protiv tri frakcije – NCR-a, Survivalist Armyja i Super Mutantsa.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.