• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Red Dead Redemption 2 gameplay je ipak prikazan na E3

Samo za velike face i biznismene.

Napisao  Utorak, 19 Lipanj 2018

Kad se zoveš Rockstar onda ti ne treba E3, niti ikakva druga promocija. Glavni marketing su ti vlastite igre i dovoljno ti je izbaciti par trailera uoči izlaska, koji čak ni ne trebaju prikazati gameplay, i prodati ćeš igru u 50-60 milijuna primjeraka.

Tako baš nikoga nije iznenadilo što je Rockstar odlučio propustiti reklamirati svoj nadolazeći Red Dead Redemption 2 na E3-ju prošlog tjedna. Ipak, kako javljaju iz Eurogamera, slučajno su, iz daljine, zaviliri u jednu prostoriju za sastanke, gdje je očito kako se odvijala prezentacija gameplaya Red Dead Redemptiona 2. Što bi značilo kako su Rockstar i RDR2 bili na E3, ali u tajnosti.

red-dead-redemption-2.jpg

"Što gledaš sinko? I ti želiš RDR2 gameplay? E pa ne može."

Kolege iz Eurogamera nisu bili pozvani da vide taj famozni gameplay, a ako novinari takvog jednog renomiranog medija nisu bili pozvani, onda ne znamo koga bi trebalo zvati. Zato se pretpostavlja kako je Rockstar igru predstavio samo poslovnim suradnicima i predstavnicima velikih lanaca trgovina.

Ako je suditi prema GTA V, koji je svoj prvi gameplay prikaz dobio tri mjeseca prije izlaska igre, onda bismo i mi obični smrtnici trebali u srpnju dobiti gameplay igre koju bismo ionako kupili u listopadu kad ona izađe za PlayStation 4 i Xbox One. Apsolutno sve što se zna o Red Dead Redemption pročitajte u našem FFA Focus specijalu.

Nenad_87
2018 Lip 20 08:58:37 PM
Ne treba mi nikakav gameplay. Ovo se kupuje. Preorder bez razmišljanja.
Ulogiraj se da bi komentirao.