• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Imamo hrpu novih informacija o Spider-Manu; developeri se hvale da je igra preteška

Insomniac Games ne dopušta nam da predahnemo.

Napisao  Utorak, 19 Lipanj 2018

I dok smo jučer pisali o prevelikoj potražnji za kolekcionarskim izdanjem Spider-Mana koje čak ni iz Sonyja ne mogu proizvesti u dovoljnim količinama, ekipa iz Insomniac Gamesa spremala nam je novi stream na Twitchu u kojem su kroz igranje otkrili mnoštvo novih informacija o samoj igri.

Manhattan je živ, odijela nam mogu pomoći…

Za početak, dosad najavljenih šest odijela u koje ćemo moći obući našeg Spideyja samo su mali dio puno većeg broja istih, a od kojih neće sva biti orijentirana na combat, što bi značilo da bi u toj grupi moglo biti i nekih klasičnih odijela koja referiraju Spider-Mana kroz sve godine u stripovima. Također, određena odijela imaju određene mogućnosti koje druga odijela nemaju što je definitivna potvrda da ista neće biti samo kozmetičke naravi kao u Batman Arkham serijalu.

Priča igre odvijat će se u nekoliko tjedana mjeseca listopada i studenog, a ako to povežemo s informacijom o promjeni vremena kroz određene sekvence priče, možda nas ekipa iz Insomniaca iznenadi i snježnim Manhattnom. I sama vizura grada mijenjat će se kako napredujemo kroz priču, a dinamične promijene vremena neće biti. Naime, osim gore navedene informacije nakon završetka priče imat ćemo mogućnost mijenjanja vremena sami. I to odabira između dana/noći, ali i ostalih vremenskih (ne)pogoda poput kiše i slično.

Aktivnosti u Central Parku, RPG razvoj lika…

Central Park mogao bi biti svojevrsni HUB u kojem ćemo se moći zabavljati raznim aktivnostima u vidu nekih mini igara (?) i mogućih sporednih misija… u detalje ekipa iz Insomniaca nije išla, ali kažu da ćemo se u istome odlično provesti.

Aunt May starija je nego u posljednjem Spider-Man filmu („Homecoming“, ali mlađa nego u originalnoj, Raimijevoj trilogiji). Osim nje, igra je i nakrcana easter eggovima vezanim uz Marvel svijet poput tornja Avengersa, Sanctum Sanctoruma (Dr. Strange) i sličnih, a hoćemo li do njih moći i „prošetati“ nije nam otkriveno. Spominje se i Hell's Kitchen, a naša Spidey osjetila njuše potencijalnu pojavu Daredevila… dobro, ovu su već naše želje.

Razvoj našeg lika vodit ćemo kroz sad već standardni skill tree, a za određene mogućnosti vezane uz gadgete i finisher poteze bit će potrebno napredovati kroz priču i razvijati svog Spideyja.

Finisheri bi u ovoj igri trebali biti brutalno dobri i zabavni za egzekuciju.

Ništa od Venoma

Na žalost svih fanova, potvrđeno je i kako u igri neće biti symbiota, što znači ništa od likova poput Venoma ili Carnagea, ali gotovo smo sigurni da će isti biti referirani barem kroz potvrđene easter eggove.

Jučer smo pisali i o mogućnosti igranja kao Peter Parker, a sada znamo da će isto biti moguće samo kroz priču, odnosno možete zaboraviti na igru s Peterom u free roamu. Učitavanja igre bit će samo za vrijeme ulaska u neku zgradu ili putem fast travela.

I za kraj, developeri su otkrili kako nas u igri očekuje odabir težine, ali se i pohvalili činjenicom da je combat jako težak za svladavanje. Nakon gledanja kako ljudi igraju na E3-ju čak su mislili i nerfati težinu samog igranja, ali zasada su od istoga odustali.

Sve ovo zvuči nevjerojatno, a mi ne možemo vjerovati da nas do izlaska igre dijeli samo tri mjeseca, i jedva čekamo uskočiti u istu 7. rujna.

Watch live video from InsomniacGames on www.twitch.tv

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

Gamer on budget