Vrijeme je za novo rastajanje od para, stiže Steam Summer Sale

Lorde GabeNe, imaj milosti prema našim karticama!

Napisao  Četvrtak, 21 Lipanj 2018

Znate kako to ide početkom svakog ljeta. Taman vam sjedne plaća sredinom mjeseca, a onda nastupi sumrak za taj isti novčanik odnosno karticu koja je konačno dobila nešto novaca. Lord GabeN i ekipa iz Valvea zaključi kako je pravo doba da se ljeto starta jednom finom (masovnom) rasprodajom.

Još prošli tjedan je Steam Database na Twitteru objavio misteriozne Steam kartice te objavio procurenu informaciju kako će Steam Summer Sale početi 21. 6. S obzirom kako je svaki puta kod svakog Steam Salea procureni datum počinjanja bio točan, a i prošlogodišnje rasprodaje bi startale sličnih datuma, bilo je za očekivati kako će i ovaj put sve biti točno.

I doista, posljednja informacija na Twitteru izbačena jučer kaže kako Steam Summer Sale doista počinje 21. 6. odnosno danas.

Dakle, pripremite novce i uživajte u šopingu po ekstra popularnim cijenama (ogromnim sniženjima, jelte). Možda baš jedno takvo sniženje pogodi baš igre koje želite kupiti. A onda poslije, uvijek možete sanzati jeste li pretjerali u trošenju i lupati glavom od tipkovnicu kad vidite koliko je novaca otišlo na Steam.

AlexY
2018 Lip 21 10:32:07 AM
Karte se prodaju, nać će se nekih 10 ojra od toga za isto toliko igara :Đ
Ulogiraj se da bi komentirao.