Uz zanemarivu postavu srpanjskih PlayStation Plus igara, cijena pretplate dobila je značajno sniženje

Taman mi je ostalo nekih 100-ak kuna za preživit do kraja mjeseca. Lako bez hrane i vode, PS4 online je život!

Napisao  Četvrtak, 28 Lipanj 2018

Sony je definitivno smanjio temp izdavanja atraktivnih igara unutar PlayStation Plus ponude, ali i općenito su smanjili svoje promotivne aktivnosti, gdje su na E3, upravo suprotno od Sonyja, Microsoft i Xbox ubacili u brzinu više i ponudili sveukupno bolji dojam. Nakon toliko godina dominacije Sonyja.

Untar PlayStation Plusa u srpnju, kao što smo već pisati, na za PlayStation 4 nalaze se mlaki Absolver i Heavy Rain. Potonjeg su u njegovih više od 8 godina postojanja odigrali svi koji su željeli, a pitanje je koga uopće zanima Absolver.

Kako bilo, dobra vijest, za one kojima je problem izdvojiti u komadu preko 400 kuna za godišnju PlayStation Plus pretplatu, je ta kako je ono tromjesečno pakiranje trenutačno na sniženju za 25%. Pa mu sad cijena tako iznosi 136 umjesto dosadašnjih 170 kuna.

Zgodna je to prilika za one ležernije igrače kojima pretplata treba samo tokom ljeta, ali i ne kroz ostatak godine kad pritišću školske i poslovne obaveze.

blowfish
2018 Lip 29 02:49:48 PM
Kod mene apsolutno suprotno. Kroz godinu se igra, a kroz ljeto mi je žao provodit dane uz ekran umjesto na pivi. Doslovno nisam upalio konzolu ili PC već mjesec dana  :,(
Nenad_87
2018 Lip 30 04:13:48 PM
Heavy Rain je jedna od možda 2-3 igre koje sam propustio na last genu ( odigrao prva 2-3 sata ) tako da sam presretan što je u Plus ponudi. :D
Zakon.
Ulogiraj se da bi komentirao.