GTA Online ponovno dijeli besplatne GTA dolare, velike popuste, epileptična odjelca i još svašta nešto

Make America Great Again!

Napisao  Srijeda, 04 Srpanj 2018

Amerikanci slave svoj državni praznik danas, a cijeli svijet ima koristi. Barem mi gameri. Gotovo svaka aktualna igra koja se oslanja na svoju online komponentu ovih dana nudi amerikanizirane digitalne poklončiće. A mi ćemo rado prodati svoju guzicu, štovati MAGA orla i klanjati se barjaku iskićenom zvijezdama za sve za što se možemo ogrebat.

Kao i prethodnih godina, danas će serverima dominirati vatrometi i stilizirani američki itemi poput tragova mlažnjaka u njihovim bojama i slično. Oni koji su se prijavili na tzv Guest Listu proteklog tjedna koja bi trebala promovirati nadolazeći veliki DLC s klubovima će dobiti kao poklon 300 tisuća dolara i atraktivno odjelce prikazano ispod. Ne brinite, ako ste igrali igru u tjednu prije 2. 7. na listi ste automatski.

gtaodjelce.jpg

Bitches će biti impresionirane. Epilepsija zagarantirana.

Dodatno, ako se ulogirate ovih dana, za nekih 10 dana biste trebali dobiti "besplatnih" 100 tisuća dolara na svoje račune. Tu je i čitav niz popusta, poput onih od 50% na hangare, urede, bikerske klubove i biznise.

Veliki popusti od 40% su postavljeni na sve u igri što je obojano u boje Amerike i biti će prisutni sve do 9. 7. Sve ovo bi trebao biti samo uvod u jednu od najvećih ekspanzija dosad, gdje bismo trebali voditi i izgrađivati klubove od rupčaga do najekskluzivnijeg kluba Los Santosa i Blaine Countyja gdje će se dolaziti drogirati i najveće zvijezde.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.