Posjedujete li već Red Faction: Guerilla na Steamu, nećete potrošiti ni lipe na Re-Mars-tered verziju

Stvarno odlična gesta od strane THQ Nordica.

Napisao  Srijeda, 04 Srpanj 2018

Upravo jučer, točnije 3.7.2018. je izašao Red Faction: Guerilla, ali kao Re-Mars-tered (kako li su domišljati s premetanjem slova), a to se popratilo i odgovarajućim foršpanom:

Inicijalno izašla 2009. godine za  prošlu generaciju konzola i PC, ova napucavaljka iz trećeg lica sa izrazito masivnom (a i zabavnom) fizikom destrukcije okoliša je dobila svoj facelifting. Promjene možda nisu na prvu uočljive, ali kao da su i druge remasterirane igre išta bolje po tom pitanju.

No, ono što izdvaja Red Faction: Guerillu od većine tih remastera koji često graniče s bezobraznim pljačkanjem nepažljivih igrača je činjenica da, ako posjedujete već originalnu verziju na Steamu, Re-Mars-tered verzija će se suptilno pojaviti u vašem libraryju. Ako se to ne dogodi odmah, samo restartajte Steam. I to je to - ni lipe nećete potrošiti na igru. Samo se pripremite na skidanje cca 25 GB igre.

Ako niste te sreće, Steam nudi specijalnu promociju u kojem možete nabaviti Red Faction Guerilla i Re-Mars-tered zajedno po 50% nižoj cijeni koja tako iznosi tričavih 9,99€. Akcija traje do 10.7.2018. pa tko želi, neka dođe na ovu poveznicu. THQ Nordicu se zbilja mora odati priznanje

 

Icek™
2018 Srp 04 02:45:37 PM
Hvale vrijedan potez. Još da to naprave i za konzole.
Chaky
2018 Srp 05 10:49:11 PM
Quote:

Hvale vrijedan potez. Još da to naprave i za konzole.

I 57 Achievementsa
Ulogiraj se da bi komentirao.