Ne tražite više PlayStation 4 konzolu sa instaliranim Silent Hills P.T.-om, postoji drugo rješenje

Što više, uopće nema potrebe za konzolom.

Napisao  Četvrtak, 05 Srpanj 2018

Ako ste imalo upućeni u gaming industriju (a vjerujem da jeste), znate da su prije 4 godine Hideo Kojima i Guillermo Del Toro radili na mogućem rebootu Silent Hill franšize jednostavnog imena - Silent Hills. Ta suradnja je iznjedrila P.T. ilitiga Playable Teaser koji je bio pokazatelj nečega odličnog i nadasve strašnog. Baš onako kakav bi horor kao što bi Silent Hill trebao biti. Sve se činilo kao u snu, P.T. je izašao 12.8.2014. i svi su željno iščekivali cijelu igru.

Međutim, dogodio se lom suradnje na relaciji Hideo Kojima - Konami. Svi znamo za tu trakavicu, iako nikada nismo dobili službeni pravi razlog toga što se dogodilo i zbog čega je došlo do takvog raspleta situacije. Kojima je otišao, više nema prava na svoju bebicu zvanu Metal Gear Solid serijal, a Konami totalno napušta projekt Silent Hills, a P.T. miče sa PlayStation Storea. Tko je skinuo, skinuo je.

Da je P.T. bio popularan, svjedoči to da su PlayStation 4 konzole koje ga sadrže instaliranog bile prilično tražene. Mogle su se naći na eBayu pa malkice nepopularnim cijenama. Slična situacija kao kad su se smartfoni sa predinstaliranom Flappy Birds igrom prodavali po nekoliko puta većim cijenama nego što realno iznose.

Rekreirana verzija za PC

Čini se kako će pronalasku konzole koja ima P.T. i plaćanju basnoslovnih cifri doći kraj. Član Reddita po imenu Quimsar je utukao priličan broj sati kako bi vjerno prenio P.T. na PC.

Poznavajući dosadašnju praksu velikih "igrača na tržištu", neće nas začuditi da Konami ubrzo proba nabaciti svu silu Takedown Noticea pošto se koristi njihovo intelektualno vlasništvo. Ali dodatno poznavajući čitav internet, znamo da, kad jednom nešto završi na interentu, tamo ostaje zauvijek. Tko želi isprobati igru, može otići na ovu poveznicu i skinuti je. Više ne morate gledati onu kockastu Minecraft verziju rekreacije igre od prije par godina.

Solid Snake
2018 Srp 05 09:59:15 AM
lopata.jpg

xD
Icek™
2018 Srp 05 12:24:28 PM
Srećom pa ga je brat skinuo bio, jedino sam prelijen se zajebavati da ga uspijem skinuti uz ona sva čudesa od tutoriala.
Ulogiraj se da bi komentirao.