Želite li da Bethesda prestane izbacivati svako malo Skyrim portove, prestanite ih kupovati

Stvar je vrlo jednostavna.

Napisao  Utorak, 10 Srpanj 2018

Nije ovo nikakav savjet ili zapovjed, već riječi glavne face Bethesde. Pogađate, radi se o Todd Howardu. Već smo svjedočili višegodišnjoj zezanciji (u kojoj smo i sami kreirali pokoji meme na FFA facebook stranici) kako Bethesda izdaje portove za sve živo (i neživo) gdje god je to moguće. Samo se prisjetimo Skyrima za WC u vrijednosti od 6000$. A čini se kako je i ona shvatila zezanciju na svoj račun i napravila posebnu Skyrim Very Special Edition reklamu:

No, Todd je u pravu. Baš kao što naslov, odnosno on kaže: "Ako želite da prestanemo raditi Skyrim portove, prestanite ih kupovati". Za njega je to ipak, na kraju krajeva, "kruh na stolu". Zašto bi se Bethesda odrekla novih zarada u vidu novih portova kad je igra i dalje popularna. 7 godina od inicijalnog izlaska i dalje milijuni igrača igraju Skyrim. Kada u 2018. godini preko 50000 igrača simultano igra igru, takvo nešto treba iskoristiti. Izdavanjem nove verzije igre za tko zna koju platformu, naravno.

Todd želi da Bethesdini svjetovi budu održivi jako dugo vremena. Čak i kada on više ne bude u mogućnosti biti u kompaniji. Između redaka bi ovo moglo značiti što veći interval između igara The Elder Scrolls serijala. Na brzinu sklepani TES VI video za potrebe E3 2018 daje naslutiti kako igru nećemo doživjeti sigurno idućih par godina. Cijedi kravu dok ima mlijeka.

Igrači koji negativno reagiraju na te činjenice moraju shvatiti da su manjina. Mali dio igrača želi Elder Scrolls nastavke u rokovima kakvi su nekad bili kao što mali broj igrača bojkotira Star Wars: Battlefront II. Dovoljno je vidjeti da je još uvijek u prvih 10 na listama najprodavanijih igara na raznim listama. Većina se ipak ne zamara tim nekim stvarima i uzima što im se nudi.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.