• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Šaljiva peticija za bananje Fortnitea se otela kontroli

Dosta njih nije shvatilo da je peticija zapravo čista zezancija.

Napisao  Utorak, 10 Srpanj 2018

Dvoje likova pod imenom Chloe i Jaden, kojima je išla na živce planetarna popularnost igre Fortnite: Battle Royale, su prije nekoliko mjeseci otišli na web stranicu change.org i postavili peticiju pod nazivom Get Rid of Fortnite. To je sve uglavnom trebala biti čista zezancija i peticija se nije trebala shvaćati ozbiljno, ali preko 7000 potpisa koji se slažu da Fortnite treba zabraniti govori drugačije. Stvari su se lagano otele kontroli pa je dvojac bio "prisiljen" nadopisati novi tekst kao kontrolu štete u kojem govore da je to sve samo šala. Što više, jedno od njih dvoje je počelo i igrati Fortnite i promjenilo mišljenje o igri.

Ipak, ozbiljna peticija ili ne, mnogi potpisnici, a i oni koji su se osvrnuli na peticiju i komentirali, se slažu kako bi se nešto trebalo učiniti po pitanju ovisnosti koju Fortnite stvara. Navodno ima podosta slučajeva gdje roditelji ne mogu izaći na kraj s djecom koja po cijele dane rokaju partiju za partijom Fortnitea. Na taj način zanemaruju obitelj, a i školu što se odražava na snižavanju ocjena. Isto tako, nekim učenicima ide na živce kad jedino o čemu njihovi prijatleji ili kolege non stop trekeljaju o igri kao da ništa drugo ne postoji u životu. Težak je taj pubertet.

Žene i djevojke su na sličnoj tapeti kao izignorirane spram njihovih dečkiju/muževa koji će radije igrati do besvjesti nego se družit s njima. Iako je to upitno samo po sebi. Otkad Fortnite igrači imaju djevojke ili žene? Kakve su to endemske vrste igrača? Šalu na stranu, ali pitanje ovisnosti je nešto čime se uvijek treba na vrijeme adresirati i što prije riješiti. S druge strane imamo one koji kažu da se ne može sad sve živo uskratiti (pa i Fortnite) samo zato što neki roditelj ne zna odgajati i imati djecu pod kontrolom. Da nije Fortnite, bilo bi nešto drugo. Sve to ovisi od osobe do osobe.

Bilo kako bilo, čisto sumnjamo da će išta ozbiljno biti od te peticije koja je iovako-ionako neozbiljna od samog začetka. Epic može mirno spavati jer bebicu nitko neće dirati, a svi ostali mogu poći lagano kućama. Više se nema što vidjeti.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

F_i_C_O
2018 Srp 11 12:31:02 AM
Quote:
Navodno ima podosta slučajeva gdje roditelji ne mogu izaći na kraj s djecom koja po cijele dane rokaju partiju za partijom Fortnitea. Na taj način zanemaruju obitelj, a i školu što se odražava na snižavanju ocjena.


E za to nije nitko drugi kriv nego li sami roditelji tj. nedostatak karaktera. Kad se sjetim dok sam ja bio balavac i kad su ocjene padale išlo se u zapljenu kablova, a u nekim slučajevima i kompletnog hardware-a  :,( , dok su bili samo kablovi još je i bilo lako jer sam uvijek sam imao par rezervnih  :DD , ali ipak su se ocjene korigirale da se ne moram skrivati kao kriminalac kad sam htio na sat-dva sivonju(ps1) upaliti .

Niti 10000 potpisa...

x9dUvCu.jpg
Ulogiraj se da bi komentirao.