Dugo iščekivani Portal 2 mod Destroyed Aperture uskoro stiže

Portal 2 vam skuplja prašinu i zaželjeli ste se vratiti u takav univerzum pod uvjetom da ponudi nešto novo i divlje? Strpite se do jeseni.

Napisao  Srijeda, 11 Srpanj 2018

Destroyed Aperture će biti jedan od onih izdašnih besplatnih modova za Portal 2 koje će se definitivno isplatiti igrati. U izradi još od 2015. godine,, očekuje se da će izaći na jesen ove godine. Detaljno napravljene propadajuće prostorije Aperture Science Facility će biti poprište kampanje koja će trajati 5 sati. Ako mislite da je to malo, odite si odigrati CoD: Black Ops IIII. Ah da, neće imati SP kampanju.

Priča će tako biti podjeljena u 5 poglavlja rasprostranjenih na 20 mapa čije se zagonetke progresivno otežavaju sa našim napretkom odnosno prolaskom iste. Tih zagonetki će biti čak preko 30 što je vrlo impresivno.

Nažalost, osim ovog starog teasera i ponekih videouradaka koji prikazuju prolaske kroz demo verziju moda, nema ničeg novog, ali su zato osvanuli novi screenshotovi.

Portalmod_1.jpg

Portalmod_2.jpg

Portalmod_3.jpg

Portalmod_4.jpg

Ima ih još podosta za pogledati, ali da vam skratimo muke oko pretjeranog scrollanja mišem, za ostale samo skoknite na ModDB.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.