Iznenađujuće, realistični battle royale naslov The Culling 2 izlazi DANAS na svim platformama

Realistična balistika, brutalna bliska borba i ne baš previše kvalitetna grafika.

Napisao  Srijeda, 11 Srpanj 2018

Sjeća li se netko prvog The Cullinga? Iskreno, mi nikad čuli za njega. Toliko o tome. Radilo se o battle royale igri manjeg obujma nego što smo to navikli, sa samo 16 igrača na mapi, koja je bila ponešto aktivna na Steamu, a kasnije i na Xboxu One.

The Culling, limitiran kakav jest, bio je samo uvod u dvojku koja na iznenađenje svih nas izlazi već danas, i to na Steamu, PlayStationu 4 i Xboxu One. Nakon što su se developeri ispraksirali, "dvojka" na mapi od 20 kvadratnih kilometara donosi borbe za do 50 igrača.

culling2.jpg

Realistični gameplay, šašave maskice.

The Culling 2, za razliku od konkurencije, će se fokusirati na blisku borbu, dok će realistična balistika doprinjeti potpuno drugačijim borbama, a developeri obećavaju i bržu i intezivniju akciju.

U sve to zajedno možemo se uvjeriti već sad, jer igra je izašla na svim platformamam po cijeni od 20 dolara.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.