• PC
  • PS4
  • XONE

Call of Duty: Black Ops 4

DATUM IZLASKA: 12.10.2018.

IZDAVAČ: Activision

DEVELOPER: Treyarch

ŽANR: First Person Shooter

Call of Duty: Black Ops 4 battle royale mode igrati će maksimalno 60 igrača

Procurilo je brojka koju smo svi barem približno očekivali.

Napisao  Srijeda, 11 Srpanj 2018

Još tamo negdje u svibnju, po najavi nove Call of Duty igre, raspisali smo se o broju igrača u Blackoutu koji će biti "kodovska" iteracija battle royalea i po svemu sudeći – glavna uzdanica Black Opsa 4. Jer prvi put u povijesti, velika Call of Duty igra neće imati klasičnu single player kampanju. Activision i Treyarch sve karte bacaju na online multiplayer.

Tada, kad smo pisali o broju igrača, referirali smo se na intervju koji je za Eurogamer dao dopredsjednik Treyarcha Dan Bunting, a koji se na pitanju o broju igrača započeo izvlačiti.

Naime, odmah je postalo jasno kako Blackout neće gotovo sigurno sadržavati 100 igrača, brojku na koju smo naviknuli u drugim battle royale igrama, dok je Bunting potvrdio kako će taj broj biti veći od 50.

Sad je procurio navodni screenshot iz igre na kojem se jasno vidi kako se ipak radi o brojci od 60 igrača. Što ne mora nužno biti loše, ako se gameplay optimizira kako treba, a sigurni smo da je Treyarch sposoban za takvo nešto.

.blackops460igraca.jpg

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Icek™
2018 Srp 11 02:42:44 PM
Prvih nekoliko mjeseci bit će štekanja i problema, to je neminovno. Koliko god da je CoD zabavna igra, toliko online dio pati od mnoštva tehničkih problema, a o nebalansiranosti da ne govorim. Bit će tu rada mjesecima nakon izlaska.
Ulogiraj se da bi komentirao.