Prelazak Ronalda u Juventus stvorio je veliki problem FIFA-i 19 i Electronic Artsu

Brišu suze novčanicama od 200 eura.

Napisao  Srijeda, 11 Srpanj 2018

U vjerojatno i najbombastičnijem transferu svih vremena Ronaldo je senzacionalno prešao iz Real Madrida u Juventus. Juventusova uprava tako je potvrdila kako je jedna od najsposobnijih na svijetu, jer takvog igrača platiti samo (za današnje prilike) 100 milijuna eura je prava pljačka. Bez obzira na godine, jer svi znamo da se ne radi o običnom čovjeku, a tu je i golemi marketinški potencijal...

Kad smo kod marketinga, Cristiano je zaštitno lice FIFA igara već godinama, pa će tako biti i u FIFA-i 19. Koja je još prije mjesec dana krenula u snažan marketing, promo materijali su se otisnuli u milijunima komada, nalaze se po svim važnijim trgovinama po cijelom svijetu, sa svih njih nas doziva upravo Cristiano Ronaldo, ali... u bijelom dresu Real Madrida.

A1660-1.jpg

Bilo bi legendarno kad bi Electronic Arts, onako PES-ovski, Ronalda ostavio u Real Madridu u demou.

Electronic Arts sad će trebati fotošopirati novi dres, tiskati nove promotivne materijale, zamijeniti stare u trgovinama, dok će na Youtubeu i ostalim socijalnim mrežama kao avet prošlosti ostati stari sadržaj s onim bijelim dresom, za kojeg od jučer navija nekoliko milijuna igrača manje.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.