• PC
  • PS4
  • XONE

Far Cry 5

DATUM IZLASKA: 27.3.2018.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft

ŽANR: Akcijska avantura, pucačina

Lost On Mars DLC za Far Cry 5 izlazi idući tjedan

Druga ekspanzija za FC5 nas nosi na Mars.

Napisao  Srijeda, 11 Srpanj 2018

Ubisoft je najavio kako će Lost On Mars DLC ekspanzija za Far Cry 5 biti dostupna od 17. lipnja za sve platforme. DLC će biti dostupan po cijeni od 89,99 kn ili kao dio season passa kojeg možete kupiti za 229,00 kn.

Far Cry 5 je već dobio Hours of Darkness ekspanziju, a nakon Lost On Mars nam stiže i Dead Living Zombies ekspanzija u kolovozu. Ovaj DLC nam donosi novi veliki open world na Marsu kojeg možete istraživati, kao i hrpu novi sci-fi oružja i vozila. Za potpuni dojam tu je i novi jet-pack.

Svi novi Mars asseti će uključeni u Arcade Mode besplatno svim igračima.

Za više informacija o prošlom DLCu svakako pogledajte našu videorecenziju.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.