Code Vein odgođen za iduću godinu

Developeri ipak trebaju još više vremena kako bi ispunili očekivanja.

Napisao  Srijeda, 11 Srpanj 2018

Bandai Namco je objavio kako je Code Vein službeno odgođen. Igra je trebala izaći 28. rujna, a sada je izlazak pomaknut za 2019. godinu. Točan datum izlaska još uvijek nije poznat.

Hervé Hoerdt, potpredsjednik marketinga za Bandai Namco, je izjavio kako su od igrači dobili izuzetan hands-on feedback kroz dosadašnje verzije igre, a upravo su zbog toga odlučili osigurati još vremena za razvoj igre kako bi ispunili visoka očekivanja fanova. Hervé poručuje da zna kako je ovo teška odluka, ali isto tako se ekipa iz Bandai Namcoa nada da će fanovi i sami shvatiti da je ovo dobra odluka kada zaigraju završnu verziju igre.

Uz to, sama igra neće biti dostupna za igranje ove godine na Gamescomu.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.