• PC
  • PS4
  • XONE

Pillars of Eternity

DATUM IZLASKA: 26.3.2015(PC); 29.8.2017(PS4/XOne)

IZDAVAČ: Paradox Interactive

DEVELOPER: Obsidian Entertainment

ŽANR: RPG

Prva velika ekspanzija za Pillars of Eternity 2 stiže početkom kolovoza

Obisidian je otkrio detalje za Beast of Winter.

Napisao  Petak, 13 Srpanj 2018

Pillars of Eternity II: Deadfire će 2. kolovoza dobiti svoju prvu plaćenu ekspanziju, Beast of Winter. Ovo je prva od tri ekspanzije koje će biti dostupne za naslov, a developeri nam pored ekspanzije pripremaju ogroman 2.0 patch i besplatni story DLC za sve igrače.

2.0 zakrpa bi trebala popraviti hrpu bugova i pružiti još bolje iskustvo igračima. Tu su i novi izazovi, kao i besplatni The Deck of Many Things DLC. Igra će dobiti drugu ekspanziju pod imenom Seeker, Slayer, Survivor u rujnu, a The Forgotten Sanctum DLC bi trebao biti spreman za studeni.

Sva tri DLC-a se mogu nabaviti zasebno ili kroz season pass. Igra je trenutačno dostupna samo za PC, a izlazak za PlayStation 4, Xbox One i Switch se očekuje do kraja godine.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Zero
2018 Srp 13 12:30:01 PM
Kao i prije, izgleda da je igri trebalo i još će trebati poliranja i dodataka. Sad mi se čini da i nije tako loše što nisam ni izbliza odigrao igru. Do kraja godine ovo će biti lijepo zaokružen paket, taman i za konzole.
FicoLegend
2018 Srp 13 12:35:51 PM
Quote:

Kao i prije, izgleda da je igri trebalo i još će trebati poliranja i dodataka. Sad mi se čini da i nije tako loše što nisam ni izbliza odigrao igru. Do kraja godine ovo će biti lijepo zaokružen paket, taman i za konzole.

Ja sam jučer pokrenuo napokon igru s 1.2 zakrpom i igra je za sad stvarno dobra. Događa se, čini mi se, još blagi memory leak, no napravili su lijepe quality-of-life popravke. Kako zajedno s ekspanzijom dolazi i 2.0 verzija, vjerujem da će tad možda biti pravo vrijeme za pokrenuti igru.
Ulogiraj se da bi komentirao.