• PC
  • PS4
  • XONE

Pro Evolution Soccer 2019

DATUM IZLASKA: 30.08.2018.

IZDAVAČ: Konami

DEVELOPER: PES Productions

ŽANR: Nogometna simulacija

Stigao je PES 2019 demo! Evo gdje i kako ga preuzeti + naši dojmovi

PES 2019 je napravio jedan veliki korak prema naprijed.

Napisao  Srijeda, 08 Kolovoz 2018

Mi smo jučer putem nekih sumnjivih kanala uspjeli preuzeti PES 2019 dan ranije, a danas je isti stigao na PlayStation Store za preuzimanje svima. Demo na PlayStationu 4 možete preuzeti ovdje.  A ako igrate na Xboxu One demo možete preuzeti na Microsoftovom Storeu. Nažalost, za PC demo još uvijek nije dostupan, ali kad postane ažurirati ćemo članak.

Naš Flipper ga, dakle, igra već jedan cijeli dan i dojmovi su mahom pozitivni. Kako kaže, brzina igranja je usporena, dok istovremeno igrači više nemaju "metle u guzicama", pa je igra fluidnija, a gameplay prirodniji. Tome zasigurno pomažu i nove animacije igrača koje su masivno popravljeno. Igrači znatno bolje reagiraju, imaju masu i sve ide glatko. Također, i driblanje je prirodnije.

pes2019.jpg

PES 2019 je definitivno grafički najljepši virtualni nogomet današnjice.

Fizika lopte je kompletno promijenjena, što dovodi do znatno više situacija kakvih viđamo u "pravom" nogometu, od blokiranja do odbijanja lopte od igrača, dok su i dodavanja teža nego ranije.

Što se tiče grafičke strane, ona je vidno bolja, dok je prisutna i HDR podrška za vlasnike televizora koju istu podržavaju, a i osvjetljenje je izgleda podignuto na višu razinu.

Nije sve savršeno, ali nije ni daleko. Barem po gameplayju.

Dakako, igra nije savršena, pa ima tu i nekolicina stvari koje bi trebalo popraviti. Kombinacija L1 i trokuta je i dalje premoćna i nerealna. S druge strane, umjetna inteligencija protivničke obrane je ponekad presavršena što dovodi do nerealnih obrana i kretanja u prostoru. Ono što definitivno treba "nerfarti" je kontrola lopte prilikom trčanja, jer i dalje je prelagano naglo mijenjati smjerove u punom šprintu.

Sudeći prema demou, Konami i novi Pro Evolution Soccer su u novoj sezoni puno više toga popravili nego što su zeznuli. Temelj za kompetitivnu igru FIFA serijalu definitivno je tu. Barem po pitanju gameplaya. Licence su, nažalost, tužna priča...

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.