• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Ubisoft najavio treću sezonu za Rainbow Six Siege – Operation Grim Sky

Stiže i prerada Hereford Base mape.

Napisao  Srijeda, 08 Kolovoz 2018

Ubisoft je u javnost izbacio prve informacije za njihovu nadolazeću treću sezonu treće godine za Rainbow Six Siege. Kako to obično biva, developeri će sada početi s laganim teaserima, a puni reveal će biti na finalima pro lige u Parizu.

Najveći dodatak za sezonu će biti dva nova operatera koja će biti dio Grim Sky Urban Tactical Response Team iako su iz posebnih jedinica. Na strani defendera imamo novu operaterku Scotland Yarda iz Velike Britanije, a napadači će imati novog Delta Force operatera iz Amerike.

Nagađanja su već započela o mogućem štitu na strani defendera, a Ubisoft je zasad izbacio samo jedan artwork kako bi pokrenuli rasprave. Druga velika stvar za ovu sezonu je rework klasične Hereford mape koja je odavno izbačena iz Ranked playliste. Sada će svima nam dobro poznati Hereford Base dobiti potpuno nove vizuale i raspored prostorija kako bi mapa bila što bolja za Ranked igranje. Sve ćemo imati prilike isprobati i na TTS-u prije izlaska.

Od novosti imamo još i fixeve za probleme s optikom oružja, a tu je i novi dynamic scaler za konzole koji bi trebao gurati još veće rezolucije od onih koje su uvedene u prošloj zakrpi za PS4 Pro i Xbox One. Developeri će ubaciti i novi Operator idle sustav za biranje likova.

Potpuni reveal za Operation Grim Sky gledamo za vrijeme Major Six Paris koji će se odvijati od 17. do 19. kolovoza.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nenad_87
2018 Kol 09 12:31:00 AM
Jedva čekam. Nadam se da novi operateri neće biti nemaštovito sranje kao mrtva Finka.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno