• PS4

God of War (2018)

DATUM IZLASKA: 20.4.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Santa Monica Studio

ŽANR: Akcijska avantura

U God of War pred kraj mjeseca besplatno stiže novi epski izazov - New Game Plus

Dobit ćemo jače neprijatelje, bolju opremu i jednu veoma korisnu mogućnost.

Napisao  Četvrtak, 09 Kolovoz 2018

Kao i u mnogim drugim igrama, igračima koji su već završili Kratosovu nordijsku avanturu New Game + omogućit će novi prolazak kroz igru, uz mogućnost da zadrže svu već stečenu opremu (oklop, enchantmente, talismane i resurse) i sposobnosti i sve to još jednom upotrijebe od samog početka igre.

Očekivali bismo da prolazak kroz igru u New Game + bude šetnja, no ekipa iz Studija Santa Monica ipak je pripremila jače neprijatelje s izmijenjenim napadima, pa bi prelazak na težini “Give Me God of War” mogao predstavljati pravi izazov namijenjen iskusnijima. Osim toga, u igri će se moći dobiti novi set oklopa, kao i novi resurs naziva “Skap Slag” za potpunu nadogradnju opreme.

Mrsko vam je čitati članak? Zavalite se pred omiljeni ekran i dajte Flipperu da vam prenese hvale vrijednu vijest.

Naravno, to još nije sve

Uobičajeno za New Game +, taj način igranja otključat će se nakon prvog prolaska kroz igru na bilo kojoj težini, a donijet će još jedan fini dodatak. Bit će to mogućnost preskakanja animiranih sekvenci, pa ćemo bez puno razmišljanja “skipati” već viđeno i bez odugovlačenja se bacati u okršaje.

God of War

Boy! Igrat će oni taj New Game Plus, ne zvao se ja Kratos!

New Game + u God of War stiže kao dio besplatnog ažuriranja, a na službenom PlayStation blogu objavljeno je da će se to dogoditi 20. kolovoza. Ako slučajno još uvijek niste zaigrali jednu od najboljih igara ove godine, mišljenje će vam svakako promijeniti naša recenzija.

Još jedna bitna stvar, na PlayStation Storeu je trenutno u tijeku Summer Sale, a ako ne posjedujete vlastitu kopiju God of Wara, sada je pravi trenutak za kupnju jer je igra na sniženju od 40%.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.