Fallout Shelter zaradio preko 90 milijuna dolara na mikrotransakcijama

I to samo na mobilnim uređajima.

Napisao  Četvrtak, 09 Kolovoz 2018

Godinama pričamo o mikrotransakcijama u igrama, no jedna stvar je itekako očita: igrači vole trošiti novac na mikrotranasakcije. Jedna od izuzetno uspješnih free to play igara je Bethesdin Fallout Shelter koji je nastao kao zabavan sporedni projekt za BGS za vrijeme Fallouta 4, a na kraju je ispao kao vrlo uspješan naslov za Bethesdu.

Naime, analitičari iz Sensor Towera su objavili podatak kako je Fallout Shelter u svoje tri godine na android i iOS storeovima premašio preko 93 milijuna dolara zarade preko mikrotransakcija. Ta brojka je puno veća budući da je igra nakon toga izašla za konzole i PC, pa je stvarna zarada zaista ogromna. Fallout Shelter ima najviše igrača iz Amerike, njih čak 59%, a podjela između platformi na mobilnim uređajima je 49% za App store i 51% za Google Play.

Iz Sensor Towera predviđaju da će igra do kraja godine premašiti 100 milijuna dolara zarade. The Elder Scrolls: Blades je iduća Bethesdina free to play igra od koje se isto očekuje velika zarada.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

KaalBron
2018 Kol 09 05:20:41 PM
Svaka im čast, iako igra zaista nije ništa posebno.
Nenad_87
2018 Kol 11 02:13:36 PM
Svašta !
Ulogiraj se da bi komentirao.