• PC
  • PS4
  • XONE

Fortnite Battle Royale

DATUM IZLASKA: 26.9.2017.

IZDAVAČ: Epic

DEVELOPER: Epic

ŽANR: Battle Royale

Fortnite modirana aplikacija za Android je procurila i otkrila: Igra je ekskluziva za Samsungove mobitele

Ova vijest će vjerojatno razljutiti mnoge fanove diljem svijeta. Dakle, vlasnici Xiaomi, Huawei, Sony i ostalih marki mobilnih telefona igru neće moći igrati.

Napisao  Četvrtak, 09 Kolovoz 2018

Da je verzija Frotnite Battle Royalea za Android mobilne uređaje pred vratima dala je naslutiti službena objava Epica u kojoj su se osvrnuli na način distribucije igre na toj platformi.

Naime, Fortnite jednom kad izaže na Androidu neće biti dostupan na Google Play trgovini aplikacijama. Već će Epic igru distribuirati direktno sa svoje web stranice, primarno zbog toga što Google, prema njima, uzima previše novaca od svake transakcije kroz Play trgovinu.

Sve se već sad izvodi fluidno

Kako bilo, moderi s XDA su se dokopali aplikacije za Android koja, kako smo već napomenuli, još nije izašla te su je uspjeli pokrenuti na Samsung Galaxy S9 mobitelu. Ako se osjećate sposobno i imate neko minimalno znanje o custom aplikacijama, uskoro će izdati modiranu aplikaciju koju ćete moći instalirati na vlastitom uređaju.  Ipak, serveri za Android još uvijek ne rade, pa nećete moći igrati online. Gameplay video kao dokaz pronađite na dnu ovog teksta.

Međutim, postoji još jedna stvar. Naime, developeri su kopajući po kodu igre naišli na informaciju kako će igra, jednom kad službeno izađe, biti ekskluziva za Samsungove telefone Galaxy serije. Pretpostavlja se kako ćemo službene informacije o tome dobiti već danas na službenom predstavljanju Samsung Galaxy Note 9 telefona u New Yorku. Što bi značilo kako ćemo Fortnite na Androidu igrati već do kraja ovog mjeseca, a u rujnu i na svim ostalim Android uređajima.

Icek™
2018 Kol 09 01:44:53 PM
Očekujem nagli porast prodaje Samsungovih mobitela...not!
Nenad_87
2018 Kol 09 03:31:46 PM
Mislim da me ne može biti manje briga za gaming na mobitelu tako da...
Ulogiraj se da bi komentirao.