• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Sve je spremno za izlazak Spider-Mana – stigao je genijalni launch trailer

Više od tri tjedna prije izlaska stiže launch trailer. Tako to rade veliki igrači.

Napisao  Utorak, 14 Kolovoz 2018

Obično je to tako u gaming industriji. Kad si siguran u svoj proizvod, developer mjesecima prije izlaska igre poziva novinare na dugosatne gameplay sesije, launch trailer se izbaci tri tjedna prije izlaska, a kopije za recenziranje se također dijele tjednima prije izlaska igre.

Dakle, Marvel, Insomniac i Sony nemaju što sakriti. Pa je tako upravo stigao Spider-Man launch trailer, a potvrđeno nam je i od strane Sonyja kako ćemo primjerak za recenziranje dobiti već idući tjedan, što će nam ostaviti gomilu vremena za seciranje svakog elementa igre.

Novi gameplay trailer, a ujedno i launch trailer nabrijava još više, uz "swinganje" po gradu i Milesa Moralesa kojeg očito čeka velika uloga. Nagađa se kako će čak biti igrivi lik u igri, uz Spideyja i Mary Jane, a sve će nam biti jasnije već 7. 9. kad igra izlazi. Mi ćemo, naravno, sve saznati još ranije dok recenziramo igru za vas.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Indalecio
2018 Kol 14 10:43:46 AM
A kaj veli Square enix. Bute dobili i DQ XI za recenziju uskoro?
Il [member=107]Yakuza_stinger[/member]  vec igra?

To me vise zanima :D
ThaUrban
2018 Kol 14 12:20:58 PM
Stvarno se nadam da to nije to od humora šta se vidi u traileru. :P
SandmanCRO
2018 Kol 14 01:27:54 PM
Prednarucen Collector Edition,hvala kaj SD osigral neke male kolicine :D
Yakuza_stinger
2018 Kol 14 08:25:54 PM
Quote:

A kaj veli Square enix. Bute dobili i DQ XI za recenziju uskoro?
Il [member=107]Yakuza_stinger[/member]  vec igra?

To me vise zanima :D

Ne igram jer nema. Pošto se radi o Square Enixu, nekako sumnjam da ćemo biti te sreće i imati rivju kopiju. Al vidjet ćemo.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget