THQ Nordic je priskrbio prava na Timesplitters trilogiju

Sjećate li se tog otkačenog FPS-a s početka novog milenija?

Napisao  Srijeda, 15 Kolovoz 2018

Što je, je, THQ Nordicu se mora odati priznanje u njihovoj aktivnosti da naprave roster od raznih igara visokobudžetne ili srednje veličine. Nešto što se čini da je polako izumrlo u zadnjih XY godina. Dakako, to uključuje i stvaranje određenih remastera.

THQ Nordic je objavio kako je priskrbio ime Timesplitters odnosno prava na cijelu trilogiju. Čim je tome tako, sa određenom dozom sigurnosti možemo reći kako će kad tad doći remaster trilogije na red. Trilogija je previše vremena čamila u ladici Cryteka i trunula te je krajnje vrijeme da se serijal oživi. Ako uzmemo u obzir da THQ Nordic ima kontrolu nad Dambuster Studios koji su nastali na temeljima Free Radical Designa koji su radili Timesplitterse, vjerojatno će njima biti čast ponovno se uhvatiti Timesplittersa i obući ih u novo ruho.

Osim toga, THQ Nordic je priskrbio prava i na stealth akcijsku avanturu Second Sight na kojoj je također radio Free Radical Design. Bome im je krenula nabavka raznih IP-eva koji su dugo ostali visjeti u ropotarnici povjesti.

P.S.

Ako se prisjetimo, jedna grupa zaljubljenika je par godina, uz dozvolu Cryteka, radila na Timesplitters Rewind. Iako nema novih napisa na Facebooku glede progresa u razvoju, pitanje je kako će se THQ Nordic odnositi rpema igre. Hoće li ih i on pustiti na miru ili će ugasiti projekt, ostaje za vidjeti.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Icek™
2018 Kol 15 11:33:08 AM
NAPOKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bilo je i vrijeme da se ova genijalnost oživi. Ovo mi je the most anticipated serijal i više se ovome veselim nego bilo čemu drugom.
ThaUrban
2018 Kol 15 11:56:58 AM
source.gif

Odigrao sam samo Future Perfect. Kakva je to igra bila !!!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget