Xbox One vjerojatno neće biti zadnja Microsoftova konzola

Tako barem misli i tvrdi Phil Spencer.

Napisao  Petak, 11 Prosinac 2015

Na pitanje hoće li doći dan kad će Xbox postojati kao aplikacija, brend ili neka vrsta virtualnog umjesto opipljivog komada hardvera, Phil Spencer dao je prilično negativan odgovor.

"Sa sigurnošću možete od nas očekivati još jednu konzolu. Naše najbolje mušterije upravo su kupci konzola i njih želim vidjeti kako uživaju u Xboxu One i onome što ćemo pripremiti u budućnosti. Osobno sam 100% predan toj ideji", izjavio je Phil Spencer za The Verge.

"Ne želim ublažiti ono što osjeća vlasnik Xbox konzole. Želim proširiti ono što radimo i možemo raditi za još više kupaca", dodaje Spencer.

Jedan od aspekata budućeg rasta Microsofta u gamingu bila bi virtualna stvarnost i headset naziva HoloLens (odgovor na Sonyjev PS VR?). U Microsoftu su već kreirali niz demoa, uključujući i tech demo za Minecraft, a Phil Spencer tvrdi da njihov headset ima veliki potencijal kad je igranje igara u pitanju.

Mi vjerujemo da trenutno ne treba očekivati novu konzolu koja će naslijediti Xbox One. Ako će se svi držati prosječnog "roka trajanja" generacije konzola, strpit ćemo se još nekoliko godina.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1