• PS4

Marvel's Spider-Man

DATUM IZLASKA: 7.9.2018.

IZDAVAČ: Sony

DEVELOPER: Insomniac

ŽANR: Akcijska avantura

Sjećate li se neuspješne prosidbe iz Spider-Man igre? E pa nije ga prevarila s bratom, priča je potpuno drugačija

Televisa PRESENTA!

Napisao  Četvrtak, 13 Rujan 2018

Sjećate li se članka našeg Flippera koji je u svojem kontroverznom stilu napisao: "Zaprosio je u Spider-Manu, a ona ga sa strane prima"? Naime, priča je išla tako da je stanoviti Shultz kontaktirao Insomniac sa zamolbom da u igru ubace poruku putem koje bi zaposlio svoju dugogodišnju djevojku. Igra je izašla, poruka je otkrivena, a zatim se javio Shultz s porukom: "Maddie me ostavila još prije izlaska igre, prevarila me s bratom!"

To smo prenijeli mi i svi drugi mediji na svijetu, međutim, sram nas može biti, nitko nije pokušao kontaktirati Maddie za pogled iz njezine perspektive. To je napravio novinar Huston Pressa, kojem je Maddie jako brzo ispričala svoju stranu priče. Naime, ona i Shultz bili su godinama u vezi, jako rano su započeli zajednički život i godinama ga je trpila takvog bezperspektivnog dok je cijele dane samo igrao videoigre, a njoj nije pridavao potrebnu joj pažnju. Da sad ubacim malu digresiju – ovo vam zvuči poznato? Pročitajte onda nastavak priče i izvucite pokoju pouku.

Ipak ga "ne prima sa strane"

Maddie je tako prije par mjeseci pukla. Kako tvrdi – ona je perspektivna, želi raditi, učiti i usavršavati se, stoga mu je odlučila pružiti zadnju šansu. Rekla mu je: "Imaš mjesec dana da se dovedeš u red!" On to, naravno, nije napravio. I ona je otišla.

Tek kasnije, kad je Shultzov polubrat stigao kako bi je "provjerio", zbližila se s njim. Međutim, kako tvrdi, to blisko prijateljstvo nikad nije preraslo u nešto više. Što se posebice odnosi na period dok je još bila u vezi sa Shultzom, Maddie tvrdi kako je uvijek bila vjerna. Dakle, koliko god Shultzova verzija priče zvučala zanimljivo, cura koja je zaprošena kroz novu Spider-Man igru vezu nije prekinula zbog nevjere, a posebice nije navodnu nevjeru prakticirala s bratom "ostavljeng". Ni prvi ni zadnji put da muškarac izrevoltiran laže. Mi muškarci smo zaista svinje. Eto ekipa, vaš autor je s ovim tekstom na jednom gaming portalu dotaknuo samo dno svog života.

Icek™
2018 Ruj 13 12:58:34 PM
A baš televisa presenta.
thedreadwolf
2018 Ruj 13 02:06:33 PM
On je nju prevario sa svojim bratem?
Nenad_87
2018 Ruj 13 05:20:22 PM
Televisa presenta ! :D
Predobro
Blade
2018 Ruj 13 06:19:29 PM
Realno prekinuli su zbog figove ocjene igri.
ThaUrban
2018 Ruj 13 06:24:44 PM
Mene zanima Flipperova reakcija.?
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1