Nova PlayStation Plus ponuda donosi online multiplayer hit, a ostale igre su za zaborav

Još jedan dobar PlayStation Plus mjesec? Pa... može se reći. Ako preferirate ovakve igre, onda da.

Napisao  Četvrtak, 27 Rujan 2018

Nakon dva genijalna PlayStation Plus mjeseca stiglo je vrijeme za triježnjenje. Podsjetimo se, u srpnju smo igrali Mafiu III i Dead by Daylight, a u rujnu još uvijek igramo Destiny 2 i God of War III Remastered.

Ipak, u listopadu nas čeka jedna igra vrijedna spomena, a radi se o igri sličnog tipa kao Dead by Daylight koja još uvijek drži svoju popularnost na Twitchu i YouTube streaming platformi. Radi se o adaptaciji filma Friday the 13th (Petak trinaesti), koji nije zapravo adaptacija, nego punokrvni online survival horor s likovima preuzetima iz filma. Bez priče i neke ozbiljne radnje, ali s kvalitetnim gameplayem.

maxresdefault (2).jpg

Pobjeći se može kroz prozor. Ali.. vreba liJason možda iza kauča? Nigdje niste sigurni.

Jedan igrač online preuzima ulogu Jasona, koji ima specijalne moći poput njuha ili teleportacije po mapi, a cilj mu je pobiti što više od preostalih sedam protivničkih igrača unutar zadanog vremena. Ako se ignoriraju neke mane, radi se o zabavnom online survivalu koji prilično često može pružiti visoku dozu zabave i uzbuđenja.

Od ostalih igara tu je izometrijski Laser League koji se može igrati i online, ali nikad nije polučio neki ozbiljniji uspjeh. Vraća se i PlayLink igra Knowlegde is Power, a igrači na PlayStationu 3 moći će igrati Master Reboot (PS3), The Bridge (PS3, PS4, PS Vita), Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4) i 2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4).

CroZac_Drake
2018 Ruj 27 09:17:18 AM
"Neki" bi rekli kako su u Sonyju pametni i ne žele odvlačit pažnju ljudima dobrim naslovima kad će u 10. mjesecu svi ionako igrat AC, COD i RDR. :ehehe: :kaz:
Icek™
2018 Ruj 27 09:18:20 AM
Bome, dobro si to rekao. Da stane ne znam što, ljudi bi ionako samo tih par naslova peglali. Makar većina ljudi, nisu ni ti za svakoga.
Ulogiraj se da bi komentirao.