• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Službena hardcore playlista uskoro u Rainbow Six Siege

Ubisoft radi punom parom na zakrpi koja bi trebala ispraviti brojne netcode i server probleme, a za iduću godinu priprema posebnu hardcore playlistu za igrače.

Napisao  Utorak, 15 Prosinac 2015

Developeri su na službenom forumu igre objavili plan za evoluciju playlista u svojem 5v5 taktičkom shooteru. Pored postojećih Casual i Rank playlista koje će dodatno pritegnuti u idućoj zakrpi, Ubisoft će dodati i posebnu hardcore playlistu s minimalnim HUD elemetima i dodatnim promjenama. Developeri su prepoznali želju zajednice za "realističnim" modom pa su odlučili uvesti hardcore playlistu u kojoj će imati slobodu i mogućnosti zajednici pružiti posebno hardcore iskustvo.

r6s preview2015 clustercharge 4k final 1444850736

Dok čekate službenu playlistu, moći ćete isprobati kakav će približno biti hardcore mod u pre-set custom playlisti. HUD će biti minimalan, bez indikatora o prijetnji i bodovima, a suigrači neće biti vidljivi kroz zidove. Službena hardcore playlista će se bazirati na ovom modu pa će developeri iskoristiti povratne informacije zajednice kako bi ispolirali sve sitnice. Idući tjedan Ubisoft bi trebao izbaciti završnu listu promjena za svoj idući patch. Sve detalje o playlist promjenama možete pročitati na linku.

Fenix
2015 Pro 15 11:14:34 AM
Igri je update prijeko potreban, a posebno se veselim netcode poboljsanjima. Takodjer bi volio kad bi mogli birati mape i modove u casual i ranked. Ima onaj jedan mod gdje mozes napraviti svoj lobby sa svojim pravilima, ali XP su iskljuceni te je u menijima mod totalno marginaliziran, tako da cesto nema ni 20 lobbyja otvorenih, od kojih su vecina poluprazni.
CRO_Ghost
2015 Pro 15 12:58:46 PM
nadam se i promjeni po pitanju onih koji namjerno ubijaju igrace u svojem timu da ne trebas glasati vec da ga npr ako pocini team-kill unutar npr 40 sek da ga automatski izbaci. jer koliko ih tako unisti igru ostalima!

I nije mi npr u redu da mozes spotati protivnika kamerom/dronom iako si mrtav, tako u slučaju igre 1 vs 1 itekako dajes prednost nekome (defenderi su tu malo jaci zbog kamera koje su bolje pozicionirane)
Dabrich
2015 Pro 15 03:43:46 PM
znači ima onih koji ubijaju svoje
tako me random ekipa u beti stalno shebala
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1