Početkom godine dolazi Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

Ova ekspanzija bi trebala biti lijepa uvertira u drugi nastavak igre.

Napisao  Srijeda, 16 Prosinac 2015

U zadnje vrijeme svjedoci smo povratka RPG žanra stare škole. Lijepo je vidjeti stare naslove u novom ruhu ili potpuno nove kao što je Pillars of Eternity. Igrača definitivno ima, a ovakvi naslovi dokazuju koliko je njihovo vrijeme nastanka bilo karizmatično i posebno. Jedan u nizu takvih naslova je i ekspanzija za Baldur's Gate Enhanced Edition naziva Siege of Dragonspear. Iako prvotno zamišljena kao kraći DLC koji bi bio besplatan, ovaj projekt je narastao na igru u trajanju od 35 sati za koju ćemo ipak trebati odvojiti nešto novaca.

Gazda Beamdoga, Trent Oster, izjavio je: "Projekt je drastično narastao u opsegu, a kako smo bili pod pritiskom zbog rada na Baldur's Gate 2 EE, Dragonspear je postao gorući problem. Opet smo preispitali cijelu ekspanziju i već je tada postalo jasno da imamo igru u trajanju od 15 sati."

Glavni pisac, Amber Scott, dodao je kako je ekspanzija bila prenatrpana zadacima i likovima te su odlučili proširiti lokacije ubacivanjem dodatnih tamnica i otvorenih područja, što je u konačnici rezultiralo trajanjem od 35 sati. Kreatori ističu kako je ovo idealan naslov koji bi trebao popuniti prazninu u priči između dva nastavka. Točan datum izlaska nije poznat. S nestrpljenjem ćemo pratit sve novosti.

Zero
2015 Pro 16 12:30:12 PM
Nadam se da će požuriti s tim BGII. To bih volio odigrati jednog dana s obzirom da sam tu legendarnu igru propustio. Jedinica i nije pokupila neke lovorike što se tiče EE izdanja, pa se nadam kompletnijem i dorađenijem izdanju dvojke.
Icek™
2015 Pro 17 10:28:12 AM
BG i CoN kad bi dobili HD remake na novoj generacije, ah  :df:
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno

Gamer on budget