Nintendo počeo raditi na novoj Zeldi

The Legend of Zelda: Breath of the Wild mnogima je najbolja igra generacije. Od nove Zelde očekujemo i više.

Napisao  Srijeda, 07 Studeni 2018

Zelda je svačija ljubav. Bilo da ste mrzitelj Nintenda (iako ne vidimo razlog), bilo volite samo Sony ili Microsoft, postoji ono nešto romantičarsko u svijetu igara na što ne možeš nikada bio ljut koliko god bio fanboy nečega. To je Zelda. Serijal koji je obilježio mnoga djetinstva, ljubavi i odrastanja. Prva Zelda izašla je 1986. godine, a sve kasnije je baš povijest. Posljednja Zelda (mnogima i najbolja) u ožujku 2019. slavi dvije godine i sasvim je jasno da je vrijeme da Nintendo krene raditi na novoj Zeldi.

Da je to zaista tako, možete i sami vidjeti ako se odlučite otići u Japan i prijaviti na dva radna mjesta koje se tiču Zelde. Nintendo zapošljava 2 djelatnika za rad na Zeldi, točnije na kreiranju levela, okoliša, neprijatelja, dungeona i svega što ulazi u dizajniranje okoliša i igra. Znači možda na E3-u vidimo već najavu i gameplay nove Zelde. Jedva čekamo. Ako niste pročitajte recenziju našeg člana foruma na - linku.

ikral
2018 Stu 07 10:08:16 AM
Uff, opet kupovat konzolu...
Blade
2018 Stu 07 02:48:30 PM
Tako da, jebi me Nintendo u mozak što nemam Switch, hvala ti.
ikral
2018 Stu 07 02:55:52 PM
Ja imam GB, GBA, Wii, WiiU I 3DS. Žao mi je prodavati išta od toga a ne da mi se kupovati Switch. Bude se pričekalo da padne cijena, nije problem, ionako imam još more igara na sto platformi za odigrati.
resident_evil
2018 Stu 08 10:15:42 AM
Čim se spomene Zelda odmah mi je toplo oko srca. Neka naprave priču na razini Skyward ili bolje, game play kao BOTW samo sa različitim i boljim boss borbama, bolje glavne dungeone i više npc u svijetu. I onda nas vjerojatno čeka najbolja igra svih vremena.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget