DICE nema pojma koliko će igrača biti u Battlefield battle royale modu!

Imaju cilj, ali konkretan broj nisu ni sami sigurni!

Napisao  Subota, 10 Studeni 2018

Kao čovjek koji poštuje Battlefield serijal zbog svega što je napravio i što radi, nekad mi DICE nije jasan. Recenzije već kruže po netu i većina slavi možda i najbolji Battlefield gameplay do sada što i je najbitnije, ali igri nedostaje jako puno sadržaja. Kao prvo ne može se pohvaliti s puno mapa na launchu, nedostaje previše važnih nacija kao što su amerikanci primjerice da bi dojam WWII bio zaokružen. Kao što sami znate, battle royale mod - Firestorm neće biti dostupan do ožujka. Nekako nam se čini da je taj mod debelo, baš debelo u izradi jer DICE ni sam ne zna koliko želi igrača u njemu.

Battlefield V launch trailer

Za sada ciljaju na 64 igrača, ali to je samo na ono što ciljaju. Moguće je da će biti manje. Moguće je da će biti i više. Da DICE zaista izdaje sadržajem poludovršenu igru govori i podatak da su izdali dokument na čak 139 stranica u kojem objašnjavaju promjene u igri i što tek treba doći. Ako vam se baš to sve čita kliknite - ovdje! Nemam ideju ni u kojem smjeru će ići battle royale. Da ne mislite da nećemo igrati igru. Hoćemo itekako, iako je šteta da kada su pogodili gameplay da igri fali sadržaja.

viper89
2018 Stu 10 11:58:40 AM
Ovaj battleroyale ce biti zapravo conquest sa zastavama (sto su vec rekli) i vozilima, a sama razlika ce bit da se nalazi gear i permadeath. Zasad se igra samo u squadovima.
Bacit ce koji milijun za tech vatre za krug i to je to.

Nabrijani large scale Scavenger mod iz BF3 realno.

it's royalllll
Fenix
2018 Stu 10 09:54:25 PM
Meni bi bio zanimljiv samo klasnični Conquest s jednim životom. Onako da stave kao limited time mode kao što Fortnite izbacuje.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget