Sony patentirao novi gamepad za PlayStation 5?

Nekako sumnjamo da bi PlayStation patentirao novi gamepad za neku ponovnu reviziju PS4 gamepada!

Napisao  Ponedjeljak, 12 Studeni 2018

Prošli mjesec Sony je uložio novi patent za novi gamepad/kontroler koji ima LCD touchscreen! Ne, ne mislimo da dolazi nova Vita, nego mislimo da je ovo još jedan mali dokaz da je PlayStation 5 bliže nego što mislimo. Patent opisuje proizvod koji je sličan DualShocku 4, a najveća razlika je upravo taj LCD ekran osjetljiv na dodir. Zaista sumnjamo da bi ovo PlayStation patenrirao za novu verziju PS4 gamepada. Mislimo jednostavno da je PS4 Pro zadnja verzija PlayStaion 4 konzole i da je Sony svu snagu uložio u PlayStation 5.

Gdje su dokazi da PlayStation 5 postoji?

Pa kao prvo ranije smo vam pisali da je Sony patentirao sistem kako na PlayStationu 5 igrati igre sa svih prošlih konzola što znači da će konzola imati backward compability. Zatim smo napisali članak o tome da je sam Sony potvrdio da radi na PlayStationu 5. Da zaista rade na njemu potvrđuju i novi patenti kao što su patent za novi VR kontroler, pa patent o kojemu vam sada pišemo. Osim toga informacije kažu da će do kraja godine Sony pokazati PlayStation 5 developerima do kraja godine, a sam šlag na kraju je dokaz da Sony zapošljava dodatne ljude za rad oko velike marketinške kampanje.

Najavu PlayStationa 5 očekujemo na E3 sajmu iduće godine u Los Angelesu koji će se održati u lipnju.

Nenad_87
2018 Stu 12 04:18:45 PM
Nadam se da ce Sony konacno doci pameti i napraviti kvalitetan kontroler koji se ne kvari toliko. DS4 je smece po kvaliteti.
I volio bih elite kontroler po uzoru na Xbox-ov.
Nexus
2018 Stu 12 05:03:24 PM
IMO kontroler ne treba mijenjati.
Jedino bateriju podebljati da duže traje, a ovo ostalo je sve kako treba.

A i onih 85 milja koji su kupili DS4 kontrolere da ih mogu koristiti i na PS5 kako treba.
Dom
2018 Stu 12 05:40:07 PM
Quote:


A i onih 85 milja koji su kupili DS4 kontrolere da ih mogu koristiti i na PS5 kako treba.Da bas ce si sami pucat u nogu.
Nenad_87
2018 Stu 12 09:22:47 PM
[member=11]Nexus[/member]
Nemam zamjerku na dizajn, udobnost itd. To mi je ok. Kvaliteta izrade je nula.
Promijenio sam tri kontrolera. I ovaj najnoviji je nakon par mjeseci počeo zezati.
Nisam jedini. Skoro cijela ekipa s kojom igram. Svi su promijenili jedan ili čak dva kontrolera.
Nexus
2018 Stu 12 11:19:35 PM
[member=38]Nenad_87[/member]
Ja imam 3 kontrolera i na nijednom nisam imao većih problema.
Čak ni na launch modelu na kojemu su se one gljive tj. guma kidala...

Ja ne vidim toliko outrage zbog kvalitete DS4 na netu. Mislim da je sasvim ok. Naravno uvijek može bolje, ali ono. Nisam imao nekih problema osim što bi baterija trebala biti veća.
viper89
2018 Stu 12 11:53:12 PM
Gamepad je uzasne kvalitete. Launch model su mi otisle gljive, a nakon par godina je poceo analog sam detektirati potez ulijevo svaki put kad bi se stisnuo R2. Onda sam kupio Pro i iako je kvaliteta bolja poceo je odlaziti L2. Malo radi malo ne. Kako je i Nenad rekao, nasoj ekipi je skoro svakome otisao gamepad. Plus i analozi su mali i lose kvalitete. Trebaju bit veci kao na ps3 a, ne da moram stavljat gripove i gluposti. Triggeri isto krivo ih pogledas ne rade, ajd bar su im oblik pogodili za razliku od ps3 kao i samu velicinu gamepada.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1