• PC
  • PS4
  • XONE

Battlefield V

DATUM IZLASKA: 20.11.2018.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: DICE

ŽANR: FPS

DICE pokazao novu mapu i novi mode koji dolaze već 4. 12. u Battlefield V

Iako igra službeno izlazi 20. 11. za one koji su prednaručili ili će kupiti običnu verziju, mi igru već danima igramo!

Napisao  Subota, 17 Studeni 2018

I ne samo da igramo, nego pripremamo recenziju za sve vas koji se premišljate kupiti novi Battlefield V ili ne. Pisali smo zaista već jako puno o igri, pa ako vam nije jasno kako je moguće da već puno ljudi igra igru a izlazi tek 20.11. onda svakako pročitajte ovaj članak. Zaista su zakomplicirali s previše izbora. Nekada previše izbora nije dobra stvar zapravo, pogotovo u ovome slučaju. Ako pratite naš portal onda isto tako znate da Battlefield V više nema nikakav season ili premium pass, ali zato na početku jednostavno nedostaje sadržaja. Što dolazi u budućnosti pročitajte u ovome članku!

Prikazana nova Panzerstorm mapa i novi mode igranja

Srećom, na dodatnu mapu nećemo dugo čekati. Igra na launchu ne obiluje mapama što smo također naveli u našem članku, iako moram reći da dvije mape posebno oduševljavaju. Arras i Twisted Steel. Nova mapa koja stiže u igru već 04.12. zove se Panzerstorm a sam naziv mape kaže - očekujte velike tenkovske bitke. Na mapi uz DICE radi i DICE LA. Evo kako ona izgleda u gameplay prikazu.

DIRECT FEED GAMEPLAY (SA STREAMA)

Čitali smo malo dojmove ekipe koja je imala priliku igrati ovu mapu, pa nisu baš ostali oduševljeni. Kažu da imaju osjećaj da je mapa malo zbrzana i slabije odrađena nego ostatak mapa koje su zasad ubačene u igru. Trebamo tek vidjeti, pa ćemo donijeti i dati naš sud. Dakle, mapu besplatno igramo od 04.12. Isti dan dolazi još jedan vrlo koristan mod za sve nas i vas koji želite vježbati svoje letačke i pucačke sposobnosti. Naime, dolazi Practice Range gdje ćete upravo moći to - vježbati i usavršavati se do mile volje. Mapa je dosta veća nego u BF4, a odlična stvar je što neće biti sami nego ćete pilotiranje vježbati protiv AI-a. 

PRACTICE RANGE GAMEPLAY

DICE obećava da je ovo samo prva verzija poligona za vježbanje te da će na osnovu feedbacka mapu i mod još dodatno povećati i proširiti. Isti dan dolazi i mogućnost kastomizacije vozila kao i zadnja poglavlje u single player igru. U ovome poglavlju igramo u ulozi posade njemačkog tenka koja će pred tenkiste staviti moralne dvojbe oko ratovanja i ubijanja ljudi. Kao što sam rekao naša recenzija uskoro, a kada dođe sav sadržaj posebno ćemo recenzirati i battle royale mod koji dolazi u ožujku.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget