Izašao je besplatni Assassin's Creed i iznenađujuće je dobar

Probajte, ništa vas ne košta!

Napisao  Srijeda, 21 Studeni 2018

Iako još nisam imao prilike zaigrati Assassin's Creed: Odyssey jer čekam dobar deal (trenutno najpovoljniji je 269,00kn) izašla je nova i drugačija Assassin's Creed igra. Riječ je o Assassin's Creed Rebellionu. Igra je potpuno besplatna za preuzimanje na Android i iOS uređajima. Inače nisam uopće fan mobilnih igara niti igram mobilne igre, pa sam pun skepticizma skinuo ovaj AC naslov.

Nakon 2h igranja mogu reći da me ugodno i pozitivno iznenadio ovaj miks strategije i RPG-a! Igra je smještena u 15. stoljeće i Španjolsku Inkviziciju. Vaš zadatak je stvoriti svoju vlastitu vojsku Assassina (Brotherhood), napravit bazu i trenirati vaše ljude. Među 40 različitih likova iz Assassin's Creed svijeta spomenut ću samo da možete regrutirati Ezia i Claudiu Auditore. Oni su samo neki od poznatih likova u igri. I ovaj puta se borite protiv Templara, a upravo ćete poznate Assassine stavljati na čelo grupa koje ćete slati u borbu.

AC REBELLION GAMEPLAY

Igra je već sada dostupna za skidanje, a posebno će biti ovaj naslov zanimljiv vama koji volite Assassin's Creed serijal. Igru na Androidu možete preuzeti - ovdje, a za vaše Apple uređaje - ovdje! U manje od 500MB čeka vas zaista jedno ugodno iznenađenje ako i niste fan mobilnih igara.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1