• PS4
  • XONE

Red Dead Redemption 2

DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

IZDAVAČ: Rockstar

DEVELOPER: Rockstar

ŽANR: Western akcijska avantura

Red Dead Online je živ i prepun zadataka, a mi očekujemo ovih dana puštanje onlinea za sve vlasnike igre

Ovaj tjedan jašemo s ekipom po Divljem Zapadu!

Napisao  Ponedjeljak, 26 Studeni 2018

Nadam se da ste priredili sedla, uglancali potkove i oprali šešire jer u idućim satima i danima očekujemo objavu da je Red Dead Online beta dostupna za skidanje. I budite sigurni da će to biti ovaj tjedan jer Rockstar je već nekoliko puta najavio i potvrdio daa krajem ovoga mjeseca definitivno beta kreće. Nadam se da niste kao ja, pa da igru imate od prvog dana, a niste je počeli ni igrati kako treba jer u online svijet nije lagano uskočiti, a ne znaš ni kontrole kako treba. Jednom i kada uđemo u online svijet tamo će naš dočekati već spremni igrači koji već igraju igru.

Iscurili su već achievementi/trofeji koje igrači osvavaju

Iako još nema službenih slika ili videa iz online svijeta, jasno je da je svijet već živ i samo ga treba pustiti za sve igrače. Otkrivaju to Xbox achievementi koje igrači već osvajaju. Ako si možda ne želite spojlati, nemojte gledati iduće slike.

Red Dead Online Acheivement 3

Red Dead Online Acheivement 1

Ono što znamo i o čemu smo već pisali je to da nas čeka možda i najbolji online ikada u Rockstarovim igrama. Online će biti unaprijeđena verzija GTA igara, a to znači da ćemo imati bogat i živi svijet ispunjen hrpom misija, raznih zadataka i aktivnosti. Znamo da će biti PvE i PvP komponenta u igri, a mi jedva čekamo zajedno sa svojom ekipom jahati po Divljem Zapadu. Upravo ako bacite pogled na "ačivmnente" očekuje nas jako puno druženja s ostalim igračima.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1