Bethesda obećala, pa odbila vratiti novac ljutim igračima Fallouta 76. U cijelu priču uključili se odvjetnici i spremaju veliku tužbu

Neće bugovi srediti Bethesdu, nego odvjetnici!

Napisao  Srijeda, 28 Studeni 2018

Bethesda je baš zabrljala. Ali, baš baš. Znate ono kad vam cura da tri prilike da ispravite svoje pogreške jer vas voli, a vi opet budete "konj" i sve ubrljate. Mi smo u ovome slučaju cura, a Bethesda je konj. Budimo realni fanovi Bethesde su do sada naučili na bugove, ali to ne znači da ih zato treba u mozak udarati i to iskorištavati. Bethesda je s Falloutom 76 upravo napravila to - izdala je poludovršenu igru prepunu problema i loših dizajnerskih rješenja. Razočarala je ovaj puta apsolutno sve. Od igrača do kritike koja je igru sasjekla. Fallout 76 najgore je ocijenjen u serijalu i jedna od najlošije ocijenjenih igara ove generacije. Mi smo isto napisali svoju detaljnu recenziju koju možete pronaći - ovdje!

Sad ih čekaju tužbe i odvjetnici

Nemojte mi zamjeriti na ovoj riječi, ali jedina koja mi pada, a da bih mogao dočarati realno sve ovo oko igre je pravi - "shitstorm", jer su se u cijelu priču uključili i pijavice odvjetnici. Bethesda je isto tu zabrljaja jer je ljutitim fanovima obećala povrat novca, a onda je to jednostavno odbila napraviti jer znaju ako nekome popuste, da će tražiti većina povrat. Što mislite zašto igra nije na Steamu? Da je kojim slučajem igra došla u ovakvom stanju na Steamu, većina bi tražila nazad novac i Bethesda bi im morala vratiti. Znali su kakav poluproizvod imaju, pa zato igra i nije u prodaju došla putem Steama. 

Cijeli potencijal ove priče prepoznao je odvjetnički team "Migliaccio & Rathod LLP" koji kako se čini priprema veliku tužbu Bethesdi, a čitamo da će igrači podići i osobne tužbe. Neka institucije rade svoj posao, a mi igru i dalje nećemo igrati. Možda je u godinu dana Bethesda malo i dotjera u red jer obećavaju skrušeno izbaciti još 200GB patcheva, ali kasno će to biti.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.