• PC
  • PS4
  • XONE

Fallout 76

DATUM IZLASKA: 14.11.2018.

IZDAVAČ: Bethesda

DEVELOPER: Bethesda

ŽANR: MMO FPS

Sjećate li se lažno reklamirane Fallout 76 najlonske torbe iz Limited Editiona? Izgleda da su kupci prevareni još više

Ako ovo ne zavrjeđuje jednu masnu tužbu, onda ne znamo što zaslužuje.

Napisao  Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018

Naš Filip je prošli tjedan prilično slikovito pisao o velikoj prevari koju je Bethesda izvela nad kupcima Limited Edition izdanja Fallouta 76. Naime, nakon što su iz Bethesde reklamirali i komunicirali fantastično atraktivan paket s power armor kapom i platnenom torbom, dobili su čitavo izdanje poprilično sumnjivih materijala, dok je sama torba kupcima stigla kao najlonski proizvod.

Najlonski proizvod! Reklamirano je jasno i čitko kako se radi o kvalitetnoj platnenoj torbi. Igrači su, naravno, poludjeli, žalbe pršte na sve strane, međutim, Bethesda se očajno loše odnosi prema svim reklamacijama, pa su jednom kupcu odgovorili ovo: "zbog nedostupnosti materijala za izradu torbe, morali smo uzeti najlon." Ili ovo: "Torba pokazana u limited editionu je prototip i bila je preskupa za izradu i ne mislimo poduzimati ništa po tome pitanju." Na kraju su se ipak odlučili ispričati i nadoknaditi im štetu s 500 atoma, in-game valute vrijednosti bijednih $5.

torba.jpg

She vs the guy she tells you not to worry about.

Dakle, u jednom trenutku je u cijelom svijetu ponetalo tekstila, pa je zatim po dostupnosti on bio preskup, da bi izdanje od 1600 kuna na kraju donijelo materijal u obliku najlona? Naravno da im nitko ne vjeruje, a nakon ovoga im više nitko nikad apsolutno nebi trebao vjerovati.

Zašto? Naime, Bethesda je uoči izlaska igre održala event na koji su pozvani influenceri, odnosno popularni Youtuberi i općenito osobe od nekog značaja i popularnosti. Njima je poklonjen čitav niz promotivnih sitnica među kojima se pronašla i super cool Fallout 76 PLATNENA torba. Važno je napomenuti kako torba nije istog dizajna kao u Limited Editionu, međutim, kvalitetna je i platnena je. Oni su je dobili besplatno, a platili su je svi oni koji su izdvojili veliki novac za Limited Edition. Nadamo se kako će se svi oni uspjeti organizirati, tužiti kompaniju i zaraditi masne pare.

Brijac
2018 Pro 03 12:38:44 PM
Prestrašno :ivo1:
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1