• PC
  • PS4
  • XONE

Anthem

DATUM IZLASKA: 22.02.2019.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: BioWare

ŽANR: Akcijski RPG

Anthem soundtrack zvuči epski, ogroman fokus je na priči, a stižu kodovi za Alpha testiranje! Win, win i win!

Sve više u svakom pogledu jedva čekam Anthem! A tek kad sam dobio mail jutros...sreća kao kuća!

Napisao  Petak, 07 Prosinac 2018

Ili sam ja star i lud, ili sam još u duši uvijek dijete i gamer koji voli igre, ali unatoč tome što nisam spavao više od 24h jer sam gledao s kolegama The Game Awards 2018 ja sam sretan. Kažu da sreću čine male stvari. Novaca sigurno nemam, ali znate što imam? Kod za Anthem zatvorenu Alphu. Biti ću jedan od prvih u svijetu koji će sutra i u nedjelju zaigrati Anthem - igru koju jedva čekam isprobati. Osobno mi je Anthem jedna od očekivanijih igara 2019. godine, a još više me "napalio" novi Anthem trailer i soundtrack koji je uživo odsvirao orkestar. Otkuda početi?

Soundtrack - genijalan, priča vuče na još

Teško je ostat imun na ovakvo nešto kad čujete. Kao Bungie i Halo iz starih dana. Naježite se kad čujete kako uživo zvuči Anthem glazba. Uostalom, da vas ne davim poslušajte sami molim vas. Stavite slušalice i uživajte!

BioWare od prvog dana i najave Anthema najavljuje da će priča i likovi igrati veliku ulogu u igri. Znamo da generalno u looter shooter grind pucačinama priča često ne bude jača strana. U ovakvim igrama najbitniji je loot, sadržaj, end game i osjećaj pucanja, izazova i postignuća. Danas u ranim jutarnjim satima, Casey Hudson ponovno je naglasio "želimo da shvatite da je priča u Anthemu prioritet." Zaista, nismo dobili nekakav posebno dugačK trailer, ali dovoljno da vam zagolica maštu i da se pitate "OK, što se dalje događa i kuda me vodi priča?"

Novi trailer koji vidite iznad prikazuje NPC-a, ali i glavnog antagonistu kojeg znamo po imenu Monitor. BioWare nam je ranije otkrio da je on vođa militarističke organizacije zvane Domino koja će ujedno i biti jedna od glavnih neprijatelja u igri. Kao što znati mi igramo u ulozi Freelancersa koji su ništa drugo nego red plaćenika koji se brinu da loši dečki ne rade nered u Anthem univerzumu. To naravno nije tako jednostavno jer ne zaboravite "Anthem of Creations" što je naziv za energiju koja je dio svijeta, ali koja isti svijet može u sekundi uništiti. 

Ne morate pred naručiti igru da bi igrali demo

Jutros smo saznali još jednu novost. Svi koji prednaruče igru, igrat će Anthem demo već 25. siječnja. Svi drugi koji ne prednaruče igru i žele je isprobati moći će to učiniti od 1.2. Dakle, svi će biti u prilici isprobati Anthem prije datuma izlaska, a to je 22.2.2019. godine. Ekipa, Alpha je skinuta. Sutra i prekosutra peglam Anthem. Za sreću nekad nije potrebno puno.

Tzereen
2018 Pro 07 02:49:55 PM
Vidimo se ingame!
Ulogiraj se da bi komentirao.