Idući Call of Duty po svim informacijama je Call of Duty: Modern Warfare 4

Nije Call of Duty: Ghosts 2!

Napisao  Četvrtak, 03 Siječanj 2019

U rotaciji studija koji rade na Call of Duty igri, ove godine vrijeme je da svijetu novu igru iz serijala predstavi ekipa iz Infinity Warda. Članovi razvojnog teama aktivni su dosta na Twitteru, pa smo tako već imali priliku vidjeti njihove teasove za novi nastavak u franšizi. Sve je do sad upućivalo na Call of Duty: Ghosts 2, ali kako se čini to ipak nije slučaj, nego ćemo dobiti nastavak fanovima najdražeg CoD-a, a to je Modern Warfare. Budući da su blagdani za većinu prošli i polako se svi vraćaju svojim poslovima, ekipa iz Inifinity Warda ponovno je postala aktivna na društvenim mrežama.

 

Iako sve neodoljivo podsjeća na CoD: Ghosts jučer je jedan od čelnih ljudi Kotakua i čovjek koji do sad nije pogriješio kad je u pitanju Call of Duty rekao da sigurno nije Ghosts 2. Jason Schreier je zaista pouzdan izvor i već zna na čemu IW radi. Kad nije Ghosts 2 onda je 99% novi Modern Warfare. Naime, jedan od bitnijih likova Modern Warfare svijeta je poručnik Simon “Ghost” Riley, koji nosi maskirnu kapu koja ima print lubanje. Ovo dodatno potvrđuje glasine koje su se pojavile prošle godine kada je nekoliko portala pisalo da ima informaciju iz pouzdanih izvora da je novi CoD upravo Modern Warfare 4.

Simon Ghost Riley multiplayer character CoDG

Ovo nije Ghosts 2, nego poručnik Riley iz Modern Warfare serijala

Vjerujemo da će većini ova vijest zapravo biti pozitivna jer još uvijek svim ljubiteljima serijala Modern Warfare je i dalje najdraži dio. Postoji čak mogućnost da će uz novi Modern Warfare doći i remaster CoD: MW 2. Ne znamo još hoće li novi Call of Duty imati uopće kampanju, ali sigurni smo da će imati toliko popularni battle royale mode. Znate svi da je Call of Duty: Black Ops IV veliki komercijalni uspjeh upravo zahvaljujući Blackout modeu. Nadamo se uskoro konkretnim informacijama.

maverick
2019 Sij 03 11:34:53 AM
Modern Warfare 2 mi je u top 5 fps-ova i volio bih da IW napravi vrhunsku kampanju na tragu prva tri Modern Warfare-a.
Ona misija sa pocetka dvojke sto se odvija na zracnoj luci i ona po snjegu koja zavrsava potjerom snowmobila su misije kojih cu se sjecati i za sto godina, a tu je i split screen mode do 4 igraca te Special Ops kampanja koja mi je jedna od najdrazih u bilo kojoj igri i ostavio sam puno sati sa ekipom u ta dva moda. Vrhunska igra!
Icek™
2019 Sij 03 12:46:14 PM
[member=251]maverick[/member] apsolutno se slažem s tobom. Spec ops mi je nešto najbolje u CoD serijalu. Frend I ja smo pišali krv dok smo prolazili na Veteran, ali smo ih uspjeli riješiti. Veselim se makar tome
maverick
2019 Sij 04 12:04:49 AM
Nij ti to prvi puta. Da se slazes sa mnom, jel. Zato kad se pocne o remasterima i rimejkovima tu je raspad sistema. Volio bih vidjeti Spec Ops u novom CoD-u, ali nazalost vise nemam nikoga da to rokam u split-screenu, tako da ne znam koliko bih mi to dugo bilo zanimljivo.
Icek™
2019 Sij 04 01:20:07 AM
Ma bit će to u coopu. Ako igraš na plejci, rado igram s tobom.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget