Overwatch i Blackout ove godine postaju besplatni za igranje!?

Slijedit će model Epica i Fortnitea.

Napisao  Četvrtak, 03 Siječanj 2019

Kao što svi već znate Fortnite je najprofitabilnija besplatna igra. Profit i besplatno? Ipak idu zajedno kad u igru ubacite skinove koje svi žele i battlepass kojeg djeca žicaju na svakom streamu popularnih YouTuber-a. Analitičari igraće industrije, odnosno najpoznatiji analitičar Michael Pachter smatra i kako on tvrdi siguran je da će ove godine Overwatch i Blackout postat free to play (besplatni) naslovi. On smatra da će sredinom lipnja na svoju treću obljetnicu Overwatch postat besplatan što bi svakako rezultiralo povećanim brojem igrača, a Blizzard će nastaviti "dizati" lovu na loot kutijama.

Druga igra koja će po Pachteru ove godine isto ići u besplatni model je Blackout. Iako se Call of Duty: Black Ops IV i dalje odlično prodaje prvenstveno zahvaljujući Blackoutu, Pachter smatra da bi Blackout mogao minimalno mjesec dana uoči izlaska nove igre u serijalu postat besplatan. Na taj način bi puno dobili novih igrača i odmah napravili odličnu promociju za novi nastavak. Za sve koji imaju plaćene verzije ovih igara, smatra Pachter da će ih Blizzard odnosno Activision nagraditi nekim kozmetičkim stvarima ili loot kutijama.

Blackout je posebno popularna igra kod mlađe (Fortnite) publike koja većinom nema novaca za kupnju igre, pa se i dalje zadržava na Fortniteu. Kad smo kod Fortnitea, jedna slikica koju će svi shvatiti koji i dalje misle da je igra besplatna. Je, besplatna je, ali nađite mi igrače s "noob" skinovima. Dakle, većina igrača troši lovu.

38831021 2689844461241529 4605952773958139904 n

 

maverick
2019 Sij 03 11:24:10 AM
To bi bilo odlicno! Tako bih, mozda, konacno i ja zaigrao neku multiplayer igru tamo jos od Black Opsa 2.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget