Fantastična PlayStation Plus ponuda igara za veljaču

I još više prostora!

Napisao  Srijeda, 30 Siječanj 2019

Prilično dugo smo čekali objavu besplatnih igara koje ćemo dobiti u sklopu naše PlayStation Plus pretplate i moramo reći da se na kraju čekanje isplatilo. Vjerujem da će For Honor i Hitman: The Complete First Season zadovoljiti mnoge igrače. For Honor je nakon svih zakrpa i dodataka, postao jako dobar multiplayer naslov vrijedan igranja, a kakav je Hitman igra mislim da je svima jasno. No, tu nije kraj iznenađenjima. Sony je objavio da svim PlayStation Pretplatnicima povećava cloud storage za sejvove igara. Sad imamo 10GB prostora, a uskoro ćemo imati na raspolaganju čak 100GB.

Našu recenziju Hitmana možete pronaći ovdje, pa provjerite zašto mislimo da je Hitman odlična igra. Nema više opravdanja sad kad je besplatna da je ne zaigrate. Ovo je također zadnji mjesec kad nam Sony daje besplatne PS3 i PS Vita igre što je ranije već najavio. Sve nove igre biti će dostupne od 5.2. što znači da požurite sa skidanjem sadašnjih igara. Osim For Honora i Hitmana dolaze i slijedeće igre:

  • Divekick (PS3, PS Vita)
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
  • Gunhouse (PS4, PS Vita)
  • Rogue Aces (PS4, PS Vita)

Icek™
2019 Sij 30 06:23:32 PM
100GB za sejvove? Strah me i popmisliti kakvi će biti sejvovi za PS5  xD  Vidiš, zaboravio sam da je ovo zadnji mjesec za PS3/PSV igre, mogli su se bome malo više potruditi oko oproštajnih naslova, jedino vrijedno je MGS4. Dakle od sljedećeg mjeseca možemo očekivati više igara za PS4?
ThaUrban
2019 Sij 30 06:27:32 PM
Quote:

Dakle od sljedećeg mjeseca možemo očekivati više igara za PS4?


Nadajmo se !!
Matador
2019 Sij 30 07:45:59 PM
Bojim se da će samo elegantno maknuti PS3/PSV naslove i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo...
Nadam se da griješim. :)
AlexY
2019 Sij 30 07:46:34 PM
Vita had a hard life ;_;7
Ulogiraj se da bi komentirao.