• PC
  • PS4
  • XONE

Apex Legends

DATUM IZLASKA: 4.2.2019.

IZDAVAČ: Electronic Arts

DEVELOPER: Respawn Entertainment

ŽANR: Battle Royale FPS

Apex Legends i dalji gazi sve druge igre; u 72 sata čak 10 milijuna igrača

Što reći?

Napisao  Petak, 08 Veljača 2019

Realno, što reći i stvarno koju "posluku porati?" Došao je iznenada, a u 3 dana ušao u legendu. Apex Legends je igra koja već par dana gazi i melje sve pred sobom. Ova battle royale igra zaludila je čitav igraći svijet i sad je već svima jasno da nije samo prolazni hir, nego igra koja je postala hit. Popularnost koju uživa ova igra je apsolutno nevjerojatna.

Novi vladar BR žanra?

Znam da se mnogima već diže kosa na glavi od spomena BR žanra, ali ljudi, danas je to realnost. Takvo je vrijeme došlo da su BR igre jedne od najigranijih i to će tako biti sigurno neko vrijeme. A Apex Legends je prvenstveno svojom kvalitetom i unošenjem inovacija u žanr zaludio doslovno desetke milijune igrača.

Iako, budimo realni nitko nije mogao predvidjeti da će igra koja je došla kao grom iz vedra neba u samo 72 sata imati 10 milijuna igrača, a broj ne pada. Raste stalno. Apex je daleko najgledanija igra na svim streaming servisima, a gledanost ne opada. Tko bi rekao prije 5 dana da će Fortnite pasti u drugi plan? Nitko.

Respawn je stvorio pravo, veliko čudovište koje ne staje. Iako igri nedostaju neke osnovne stvari poput solo i duos igranja ili atraktivni skinovi koji su Fortnite digli u nebesa, igrači i dalje ne prestaju igrati. Respawn je već najavio kako radi na uvođenju cross-play opcija, a da će uskoro uvesti i ostale modeove u igri.

Vrlo lagano da smo dobili novi Fortnite. Srećom, kao spoj Overwatcha i BR žanra igra se čini prilično svježom, i tko zna možda u budućnosti BR žanr dobije još više novih i svježih ideja. Igra je besplatna na svim platformama, pa ako niste svakako zaigrajte igru. Možda vam se svidi iako niste nužno BR igrač.

Naša recenzija uskoro.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.