Najavljen Chernobylite, spiritualni nasljednik legendarnog S.T.A.L.K.E.R.-a

Psycho Mantis u Černobilu?

Napisao  Petak, 08 Veljača 2019

Ako ste se imali "sreću" roditi 1985. ili 1986. godine, postoji mogućnost da je na neki način i na vas utjecala ogromna nuklearna katastrofa koja se dogodila u Černobilu. Posljedice radijacije se i dan danas osjete, a o kakvoj je velikoj katastrofi bilo riječ ne želimo pisati jer nije vrijeme ni mjesto. Ipak, svi mi voljeli smo igrati S.T.A.L.K.E.R. koji je upravo taj apokaliptični svijet najbolje dočarao. Igra je imala takvu vrhunsku atmosferu, da nas danas samo Metro donekle može izvući iz nostalgije.

Chernobylite je novi S.T.A.L.K.E.R.? 

Na papiru i gledajući trailer, Chernobylite svakako izgleda kao novi S.T.A.L.K.E.R., iako iskreno treba još pričekati više informacija za samu igru budući da nakon fijaska zvanog World War 3, naše povjerenje u sposobnoti The Farm 51 studija nije na visokim granama. Igra je smještena 30 godina nakon nuklearne katastrofe, a zagađenje se ne smiruje nego zbog sumnjive supstance i dalje raste. 

Vi se vraćate u ovo zagađeno područje po svoju djevojku i ubrzo shvaćate da stvari nisu normalne. Sudeći prema prvom prikazu igre, atmosfera bi mogla biti vrhunska, pa držimo da The Farm 51 ne ubrlja potencijal koji ova horor sci-fi pucačina ima. Igra će biti otvorenog tipa, a mi kao igrači imat ćemo veliku slobodu na koji način želimo igrati ovu igru. Da bi preživjeli morat ćemo skupljati razne resurse i surađivati s drugim stalkerima kojima teško da možemo vjerovati.

Igra nema još uvijek datum izlaska, ali znamo da dolazi na PC i konzole. Vjerojatno konzole nove generacije.

F_i_C_O
2019 Velj 08 01:16:42 PM
uu9pmDP.gif

Zanimljivo izgleda ovako na prvu (kao spoj Bioshocka i S.T.A.L.K.E.R.A), ali postoji određena doza skepticizma s obzirom na razvojni studio koji stoji iza projekta... uglavnom pratit će se razvoj
Ulogiraj se da bi komentirao.