Na PlayStation VR-u se nećemo samo igrati

2016. godina će nesumnjivo biti godina VR uređaja. Na njima se nećemo samo igrati.

Napisao  Ponedjeljak, 28 Prosinac 2015

Oculus Rift i Samsungov Gear VR su mnogi već imali prilike koristiti i za druge aktivnosti osim igranja igara, te prema iskustvima koje smo imali prilike čitati, VR filmovi su ugodni i atraktivni za gledanje jednako kao i videoigre. Stoga ne iznenađuje kako su iz Oculusa formirali studio posvećenom isključivo kreiranju filmova za taj VR uređaj, čiji je prvi film, Lost, "pobrao" odlične kritike novinara koji su ga imali prilike "pogledati".

Non-gaming sadržaja na PlayStation VR uređaju dohvatio se i popularni Shuhei Yoshida u nedavnom intervjuu za magazin Fortune pa tvrdi da će on biti jednako važan kao i igre. "Veliki sam obožavatelj filmova snimanih u 360° tehnici" priznao je i nastavio: "U biti, ispravno je imati različita iskustva na VR uređajima, a ne se fokusirati samo na igre. Vjerujem da će šira publika prepoznati taj aspekt."

Nesumnjivo je kako će VR uređaji imati puno toga ponuditi na non-gaming planu. Prostora za to sigurno ima, stoga željno iščekujemo informacije o prvim fitness aplikacijama, filmovima (pa čak i serijama) posvećenima isključivu VR-u.

Yakuza_stinger
2015 Pro 28 07:49:39 PM
će bit pornjave?
Icek™
2015 Pro 28 08:45:30 PM
Quote:

će bit pornjave?


Lako za to, neka riješe problem nama ćoravim koji oblejimo nakon sat vremena s time.
Ulogiraj se da bi komentirao.