The Quest stigao na PC

Nakon dugih 6 godina igra je promjenila platformu i izašla na Steamu.

Napisao  Subota, 02 Siječanj 2016

The Quest je izašao davne 2009. godine za operativni sustav iOS. Mnogi ljubitelji RPG žanra su bili u iskušenju hoće li kupiti iPod ili iPhone samo kako bi odigrali ovaj naslov. Ako ste jedni od igrača koji su odustali od kupnje, onda ste relativno ispravno odlučili, jer igra je 21. prosinca 2015. izašla na Steamu za PC.

The Quest je open world RPG, predivnog arta nacrtanog ljudskom rukom, borbe na poteze i starinskog kretanja glavnog lika po predefiniranoj rešetki. Na samom početku možete birati između 5 rasa, raznih mogućnosti koju svaka posjeduje, oružja, oklopa i svega onoga što smo navikli gledati u RPG žanru prilikom stvaranja našeg junaka. Tokom avantura možete posjetiti gradove, planine, špilje, jezera i šume. Naravno svijet je prepun misterija i magije. Kako to biva u ovakvim igrama, mnogi likovi koje budete susreli na svom putovanju će imati drugačije mišljenje o vama, a samim time i njihove akcije će biti drugačije.

Igra je trenutno dostupna na Steamu uz popust od 15%, a podsjećamo da akcija traje do 4. siječnja. Kako izgleda ovaj naslov pogledajte u sljedećem videu, pa ako ste željni RPG-a stare škole, možda je upravo The Quest naslov za vas.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1