Objavljena lista trofeja za Resident Evil Zero

Završiti igru za tri sata? Ništa lakše.

Napisao  Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016

Resident Evil Zero će nakon trinaest godina konačno dobiti reizdanje. Nakon izuzetno uspješnog remastera REmakea koji je rušio rekorde na PSN-u za vrijeme izlaska, Capcom nam sprema još jedan remaster GameCube klasika.

REmake je imao zanimljive trofeje koji su zahtijevali da se igra završi kroz sve modove uključujući Real Survival i Invisible Enemy. Tu je još bio i prelazak bez spremanja pozicije, kao i knife only. Za "novu" avanturu Billyja i Rebecce Capcom je složio isto tako zanimljive trofeje/achievemente.

Očekujte prelazak igre na hardu kao i S rank koji traži prelazak čitave igre unutar tri i pol sata. Tu su i prelasci bez spremanja pozicije, korištenja healing spreja, Leech Hunter mode i prelazak bez kombiniranja biljaka. Zero je odlično dizajnirana igra koja vuče na speedrun i istraživanje pa vjerujemo da će privući brojne igrače u prelasku igre na drugačiji način nakon prvog igranja. Čitavu listu možete provjeriti na linku. Ako igrate prvi puta pazite na spoilere jer na listi možete pročitati imena lokacija i bosseva.

Lista za PlayStation platforme je cross-share između PS3 i PS4, ali još nemamo informaciju hoće li i sama kupovina biti cross buy. Resident Evil remake je bio i cross buy za Sonyjeve platforme.

Resident Evil Zero izlazi 19. siječnja za sve konzole i PC. Nažalost, Wii U neće dobiti svoju verziju iako je original bio ekskluziva za GameCube. Disk izdanje koje će sadržavati Resident Evil i Zero remastere izlazi nakon digitalnih verzija.

Dormin
2016 Sij 11 04:46:50 PM
Jos se sjecam kad su biseri iz Capcoma u PS3 verziju Resident Evila 4 stavili 12 trofeja bez platine.
Zero kupujem na disku skupa sa REmakeom. Dosta se cekalo.
Tuhy
2016 Sij 11 05:34:28 PM
Btw, kad si već spomenul disk verziju, navodno 299,00 kod nas :)

Što je super cijena :)
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1